Соня Колтуклиева за Манолова: Съсценаристка на аферата “Костинброд”

Акценти

Соня Колтуклиева за Манолова: Съсценаристка на аферата “Костинброд”

75110
на 23.02.2021
Соня Колтуклиева за Манолова: Съсценаристка на аферата “Костинброд”
Автор:   ПИК

Журналистката Соня Колтуклиева написа остър коментар по повод участието на Димитър Делчев пред БНТ. Бившият депутат от Реформаторския блок, наследник на партията на Меглена Кунева, а днес се изявява като дясна ръка на Мая Манолова. 

препоръчано

Ето какво написа Колтуклиева: 

Димитър Делчев съобщава тази сутрин по БНТ: “Хората трябва да разберат, че на някой му пука за честността на изборите”. И това го казва дясната ръка на Мая Манолова, съсценаристка на аферата “Костинброд”, довела до изкривяване на вота, влязла в историята като най-бруталния удар срещу демокрацията в България и съавторка на Изборния кодекс от 2013-14 година.
Димитър Делчев е горд син на Андрей Делчев, ментор в административната кариера на Меглена Кунева в Министерски съвет, дългогодишен изпълнителен директор на петролната и газова асоциация с председател Валентин Златев (бивш генерален директор на "Лукойл България), близък на премиера Бойко Борисов и работодател на съпруга на председателката на БСП Корнелия Нинова.
Димитър Делчев е горд бивш депутат от Реформаторския блок, коалиционен партньор в управлението на държавата на ГЕРБ по време на кабинета “Борисов 2”, в който създателката на неговата партия ДБГ Меглена Кунева от върл критик на Бойко Борисов се събуди “преко ночи” негов вицепремиер. Ах, и Меглена Кунева в сговор със Сергей Станишев покани чужди наблюдатели за парламентарните избори през 2014 г., съмняваше се в честността им, докато не кацна в правителството на ГЕРБ ( бившият премиер Иван Костов я определи така: “"последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо").
Като депутат Димитър Делчев казва по БНТ: “Олигархията е заинтересована от въвеждането на мажоритарни избори.” Ти да видиш! Това как го е прозрял?! От близките отношения на семейството му с олигарха Валентин Златев ли?
Така като стане... някои хора да се представят целите в бяло... си викаш - тези не разчитат ли прекалено много на късата памет на хората?!

Сподели:
Бомба x
Ето кое е най-доброто летище в Европа Ето кое е най-доброто летище в Европа
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 249
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това