Соня Колтуклиева за Христо Иванов: За Прокопиев той и „Да, България“ вече са токсичен актив

ТОП НОВИНАТА

Соня Колтуклиева за Христо Иванов: За Прокопиев той и „Да, България“ вече са токсичен актив

52600
на 02.09.2021
Соня Колтуклиева за Христо Иванов: За Прокопиев той и „Да, България“ вече са токсичен актив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Христо Иванов поставя условие за преговорите с ГЕРБ - без Бойко Борисов; утре може да поиска преговори с “Има такъв народ” без Слави Трифонов; вдругиден може да поиска преговори с БСП без Корнелия Нинова. А в един прекрасен ден всички ще поискат преговори с ДБ без Христо Иванов. Това написа в пост във Фейсбук журналистката Соня Колтуклиева по повод постояно поставяните условия от настоящия лидер на „Да, България“.

препоръчано

В друг коментар в социалната мрежа тя анализира и случващото се между Христо Иванов и Христо Прокопиев: Ето какво написа тя:

„Още след разтурянето на 45-я парламент коментирах, че е настъпило охлаждане в отношенията между Иво Прокопиев и Христо Иванов. Колкото и гръмогласно да се разхвалват изборните успехи на ДБ, истината е, че те не стигат за участие в управлението. А Иво Прокопиев е бизнесмен от студент, за него Христо Иванов и “Да, България” са вече токсичен актив - голяма инвестиция, малка възвръщаемост; изборите следват като епизоди на турски сериал и трудно се насмогва с харчлъците по кампаниите.

Всъщност, тези на които най-сетне може да разчита Прокопиев са Петков, Василев, Пеканов, Денков - все хора, прононсирани от неговите медии. Резервният отбор на бизнесмена е ПП “Зелените”, начело с Владислав Панев, бивш дописник в “Дневник” и Зарица Георгиева, заместник-министър на външните работи в служебния кабинет.

Не случайно четиримата “зелени” депутати първи огласиха решението си, че в никакъв случай няма да гласуват за проекто-кабинета на “Има такъв народ”, в който не намериха място Кирил Петков и Асен Василев. 

Доколкото ми е известно, вече се водят разговори за дясно обединение, в което да влезнат захарното петле и хитрите очички на Иво Прокопиев.“

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК