Соня Колтуклиева: Как Виктор Николаев размаза Мая Манолова и лъжите за Васил Божков - задкулисието й се отблагодари за “Костинброд” с поста на зам.-председател в парламента

Акценти

Соня Колтуклиева: Как Виктор Николаев размаза Мая Манолова и лъжите за Васил Божков - задкулисието й се отблагодари за “Костинброд” с поста на зам.-председател в парламента

173127
на 26.03.2021
Соня Колтуклиева: Как Виктор Николаев размаза Мая Манолова и лъжите за Васил Божков - задкулисието й се отблагодари за “Костинброд” с поста на зам.-председател в парламента
Автор:   ПИК

"Мая Манолова - тази, която си предложи услугите да изпрати сигнала, от който тръгна най-позорното взривяване на изборния процес чрез аферата “Костинброд”, предупреждава, че е подготвен “атентат” срещу изборния процес.

препоръчано

През 2013 г., с нейното активно участие, бяха откраднати гласовете на избирателите по-най криминалния начин. Тов е безсрамие! Това е наглост!" Това написа на страницата си във Фейсбук журналистката Соня Колтуклиева, визирайки участието на Манолова в сутрешния блок на Нова телевизия и разговора й с водещия Виктор Николаев. 

 Ето какво коментира още Колтуклиева: 

свързани новини

Само да припомня: задкулисието се отблагодари на Мая Манолова за “Костинброд” с мястото на заместник-председател на парламента, а мъжът й Ангел Найденов стана военен министър.

Защо Мая Манолова се кара на Виктор Николаев, че й задава въпроса дали, ако нейната коалиция не влезе в парламента, ще оспорят изборния резултат?! Страх ли я е от отговора? Страх я е. Защото, ако влязат в парламента - ще си замълчат; ако не влязат - ще обявят вота за откраднат.

Адвокат Николай Хаджигенов се обръщал презрително към Мая Манолова: “представителката на кюстендилската правна школа да затвори вратата отвън”... и е прав!

Един приятел ми се обади сутринта, вика: “ле-ле-ле-леее, как грачи Мая по Нова телевизия”... верно, как пък не се научи да говори спокойно и убедително?!
Виктор Николаев пита Мая Манолова: какво бихте направили с Ковид-кризата, ако бяхте премиер, тя му отговаря: Вие не ме слушате!
Добре я контрира Виктор - той не е там, за да й задава удобни въпроси, които да й харесат.

“Да изтъргаме мафията от властта и държавната хазна!” Ама, че диалектен изказ: “да изтъргаме”.

“Кой би бил премиер? Кой би бил здравен министър, ако вземете властта, пита Виктор”. Мая не отговаря, кара му се, грачи...

Мая Манолова изрече нещо - уаууу - как да го нарека: като направила дарение на партията си, й останали 5000 лева. А стига, бе, при нейният начин на живот, Мая трябва да ходи боса и гола... и да не стъпва на фризьор.

Ама, ако влезе в парламента, бързо ще компенсира недостига в семейните финанси, много бързо. Нали това е целта?

Ах, добре, че властта само ще я миришете, Мая.

“Г-жо Манолова, Мая, да си поемем малко въздух... с досада се примолва Виктор Николаев”. Обаче, Мая е подпалила моторетката. Грачи, та грачи. Както викат из нашия край: гледай такова да не ти е в къщата, че ще луднеш.

И аз имам един въпрос - задочно - към Мая Манолова: докато беше национален омбудсман, инсталирана на поста от Бойко Борисов и ГЕРБ, нямаше ли корупция в България, нямаше ли незаконни действия, нямаше ли погрешни решения на властта?...

Гледайки Мая Манолова, реших да изброя колко пъти ще повтори “амииии” и Бойко Борисов, но на десетия път се отказах.

Браво, Викторе! Размаза Мая с въпросите за срещата й с Васил Божков-Черепа. Отишла била, защото той бил срещу “модела”. Кога, бе? Срещу кой модел? Преди да избяга от България, той беше част от “модела”.

А едновременно с това Мая искала да види срещу кого се изправя на местните избори. Що за нонсенс: според Мая Черепа хем бил с властта, хем бил срещу “модела”.... Много й личи, че е гузна, ама много!
Според Мая Манолова, щом Васил Божков се е снимал с Бойко Борисов, значи е от близкото му обкръжение. Същото не важи ли за нея? Тя има повече снимки с Бойко Борисов, отколкото Васил Божков с премиера.

Г-да и г-жи политици, изключително тъпо и малоумно е да ви питат нещо, а вие да отговаряте: защо не попитате за това еди-кой-си.

...Ако “Изправи се. Мутри вън” не влязат в Народното събрание, днешното кресливо интервю на Мая Манолова ще има голям принос за това.

По-късно Колтуклиева написа и молба към своите приятели:

"Приятели, да бъдем хора, да бъдем съпричастни! Днес Мая Манолова сподели, че след като направила дарение на партията си, спестяванията й се стопили до 5 000 лева. Мога да си представя колко е притеснена като гледам колко е изнервена!
Да съберем пари, да изправим Мая! Аз лично ще внеса 100 лева, та да може Мая да си позволи сешоари за една седмица. Защото е решителната седмица преди вота."

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 201
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това