Соня Колтуклиева: Къде са сега най-великите журналисти от дружинката на “Капитал” - няма ли да разследват Радев, Кирил Петков и Бойко Рашков

Акценти

Соня Колтуклиева: Къде са сега най-великите журналисти от дружинката на “Капитал” - няма ли да разследват Радев, Кирил Петков и Бойко Рашков

70327
на 14.09.2021
Соня Колтуклиева: Къде са сега най-великите журналисти от дружинката на “Капитал” - няма ли да разследват Радев, Кирил Петков и Бойко Рашков
Автор:   ПИК

Най-великите журналисти на света от кръжеца на “Да, България” и дружинката на “Капитал”; телевизионните месии от президентското “братство на почтените”; гръмовержците на свободното слово - къде сте сега, онемяхте ли, ослепяхте ли?! Това коментира на страницата си във Фейсбук журналистът Соня Колтуклиева по повод пълното мълчание на медиите от кръга на Прокопиев за аферите на Радев и хората му.

препоръчано

Ето какво заявява още тя: 

Президентът Радев систематично подритва Конституцията; служебният кабинет предизвика поскъпване; стимулира инфлационен натиск; замени чужди със свои в администрацията; съмнения за корупционни алъш-вериши прозират отвсякъде - това остава незабелязано от вас.

Имуществените декларации на служебните министри крещят за проверки - какъв е произходът на парите за придобиването на многобройните имоти на Бойко Рашков, прехвърлени му от бившата съпруга; как така мега-успешният международен бизнесмен Асен Василев притежава маломерен апартамент и скромни спестявания по възможностите на пенсионер от квартал “Сухата река”; редно ли е министърът на икономиката Кирил Петков да държи равностойността на над 1 милион лева в банки извън България?! Намирате всичко това за безинтересни и незначителни “подробности от пейзажа”, нали?!

Депутатът от ИТН Радостин Василев разказа публично за бележка с надраскани 500К от депутатката от ИБНИ Татяна Дончева; всичките вие застанахте на нейна страна, дадохте ѝ трибуна да ругае и позори когото се сети по правилото: всички са маскари, само аз съм цялата в бяло.

Къде са фондациите, луксозно преживяващи с финансовата благодетелност на “Америка за България”, да разследват имотните сделки на Бойко Рашков, на Кирил Петков и Асен Василев от близкото минало и прехвърлянето на фирма с милионно задължение към бюджета на криминален тип от страна на шефа на НАП Румен Спецов?! За много по-малко, едни хора, свързани с предишната власт, бяха разпердушинени и попилени.

Питам ви не за друго, а защото арогантно си присвоихте монопола над истината и разследващата журналистика.

Къде сте сега и защо стоите с широко затворени очи?!

Не забелязвате публикациите на други журналисти и медии за купища далавери и несъответствия между пропаганда и действителност на служебното правителство, защото те са “жълти” и “поръчкови”, а пък вие сте рицарите на свободното слово.

Жалки сте. 

Сподели:
Бомба x
Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това