Соня Колтуклиева ли разцепи "Промяната"? Топжурналистката с горещи разкрития за беглеца Иван Христанов и как Руди Гела прелъстява кадри на СДС в Плевен

Час Пик ГЛАВНА

Соня Колтуклиева ли разцепи "Промяната"? Топжурналистката с горещи разкрития за беглеца Иван Христанов и как Руди Гела прелъстява кадри на СДС в Плевен

111709
на 11.02.2023
Соня Колтуклиева ли разцепи Промяната? Топжурналистката с горещи разкрития за беглеца Иван Христанов и как Руди Гела прелъстява кадри на СДС в Плевен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гледах как Иван Христанов се гърчи пред Цветанка Ризова в "Лице в лице". Ще излезе, че е напуснал "Продължаваме промяната" заради мене! Бившият двукратен водач на листата на "Продължаваме промяната" в Плевен: напуснах един час след разпускането на парламента, за да не подхранвам интриги, вика.

препоръчано

В последния ден на 48-то Народно събрание, на 2 февруари, попитах Иван Христанов в директно излъчване по ПИК TV, знае ли, че Кирил Петков е обещал на Радостин Василев да бъде водач на листата в Плевен?

Иван Христанов нищо не ми отговори, просто се скри в стаята на ПГ на ПП. Няколко часа по-късно негов колега ми показа написаното от Иван Христанов в общия чат на групата в Signal: напуска партията, защото се е посветил на борбата срещу корупцията, няма да понесе да бъде в една листа с човек с корупционни практики като Радостин Василев.

Интриги, а?! Наричате истините интриги, докато не се сблъскате челно с тях. Нима Иван Христанов и Иван Манев не забелязват, че Радостин Василев държи с нещо Кирил Петков?! Не виждат ли как се развиват отношенията им след пазарлъците в дома на отцепника от ИТН през юни 2022 година?!

Двамата доскорошни депутати от "Продължаваме промяната" очевидно не са разбрали, че тарикатът се е завърнал в Плевен, преговаря да наеме стария офис на "Има такъв народ", даже се опитва да прелъже изявени седесари да напуснат коалицията ГЕРБ-СДС, отново е започнало прелъстяване на хора с назначения, ‘щото като се бил върнел в министерството на спорта, щял да направи всички шефове на тото-пунктове…

Изпуснаха те Руди Гела!

Сдържаният и обран Иван Христанов не познава разрушителната стихия, подклаждана от болната амбиция на посредствения човек.

Ето откъде му дойде интригата! През ноември 2021 г., когато Иван Христанов и Радостин Василев бяха опоненти от две различни партии, чалгарят от четата на Слави жално написа във Фейсбук, че разбира защо плевенчани са предпочели богаташа от четата на Киро: понеже трудно се забелязва парцалена кукла в магазин с лъскави играчки.

Май си смениха ролите, а?! Неее, Иван Христанов е богат човек, свързан с много богати хора. Той ще си направи нов лъскав магазин. А Руди Гела ще си остане парцалена кукла, качена на мерцедес втора употреба, криещ срамни тайни зад бутафорната броня на самозван борец срещу мафията.

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК