Соня Колтуклиева: Не се правете на хитри лисици, ей, променкаджиите

Акценти

Соня Колтуклиева: Не се правете на хитри лисици, ей, променкаджиите

95563
на 06.08.2022
Соня Колтуклиева: Не се правете на хитри лисици, ей, променкаджиите
Автор:   ПИК

Журналистката Соня Колтуклиева разкри лъжите на хората на Иво Прокопиев относно разписания протокол от министъра на енергетиката Росен Христов с "Български енергиен холдинг", с които цели да поправи сбърканите имена на представителите на гръцката страна.

препоръчано

Ето какво написа в социалните мрежи тя:  

“Капитал”-ците на Иво Прокопиев не могат да се примирят, че сбъркаха или излъгаха - та размятат из мрежата протокол, който бил доказвал тяхната правота.
Да, ама - неее.
Този протокол е бил подписан от служебния министър на енергетиката Росен Христов, за да се поправи сбърканото име на представителя от гръцка страна.
Междувременно Агенцията по вписванията е спряла всичко, заради други нарушения и е направила множество предписания, така че посоченият протокол не е влязъл в сила. Грешките са на правителството на Кирил Петков.
Не се правете на хитри лисици, ей, променкаджиите.
Некомпетентността ви крещи отвсякъде.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
РАЗКРИТИ: Защо някои жени изпитват неутолима нужда да сменят често партньора РАЗКРИТИ: Защо някои жени изпитват неутолима нужда да сменят често партньора
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Радев: Газовата ни връзка с Гърция не е просто инфраструктура, а геополитика (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Радев: Газовата ни връзка с Гърция не е просто инфраструктура, а геополитика (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това