Соня Колтуклиева скандално: Коконата на Антон Кутев, която командва МВР

Епицентър

Соня Колтуклиева скандално: Коконата на Антон Кутев, която командва МВР

108025
на 19.08.2023
Соня Колтуклиева скандално: Коконата на Антон Кутев, която командва МВР

Последвайте ни в Google News Showcase

“Мутри на Мая Манолова позорно се гаврят с репортера на СКАТ Пело Кръстев пред “Паметника на съветската армия”, блъскат му микрофона, обиждат го …” 

препоръчано

Това написа днес издателят на ПИК Недялко Недялков

За пореден път. 
Защото за кой ли път журналист, докато си върши работата, е заплашван, нападан, малтретиран … случва се непрекъснато. Под равнодушните погледи на полицаите, които бездействат. Които, обаче, очакват подкрепа и гласност от същите тези журналисти, когато протестърите издевателстват над тях или когато маршируват гневни за по-високи заплати.
 
Би следвало пресцентърът на МВР да взима отношение при случаи на насилие над журналисти. Веднага! Защото те са застрашавани, тормозени и удряни по време на работа, докато изпълняват служебния си дълг - да информират хората.
 
Да, бе, да. Как ли пък не! Ще се трогнат те от рецидивите на насилие.
 
През последните няколко години пресцентърът на МВР се командва от една кокона, която се вълнува единствено от това как да се пласира по-близо до своя безценен министър, за да влезе в кадър и да бъде показана по телевизиите. Носи се из парламента като манекенка на евтина модна марка, с просташката самонадеяност на старлетка, покровителствана от много високо.

Тя е Мария Папазова.

 
Любимката на Антон Кутев - говорител на БСП и на служебни кабинети, който пък също винаги се е възползвал от височайша закрила - на Сергей Станишев, на президента Румен Радев. Същият, който изрече знаменитата вулгарна фраза, че социализмът е като СПИН, предава се по полов път.
 
Мария Папазова не знам по какъв точно полов път се предава, но неизменно е изпращана ту на едно, ту на друго, добре платено държавно място.
 
Като медиен консултант на министрите Иван Демерджиев и Калин Стоянов не върши абсолютно никаква работа, поне нищо от това, за което й плащат. Сблъсквала съм се с нея в опит да получа информация, която МВР дължи на гражданите през медиите. Нищо. Щяла да попита, да види, да разбере, да се обади … И така, докато ти писне да й звъниш и да й пращаш мейли.
***
Ведомственият пиар често се представлява от фръцли, грубиянки, мажоретки, любовници, роднини … посредствени и надменни. Когато държиш шефа си за шлифера, какво ти пука дали си вършиш работата?! Служби за раболепни слугини и злобни хрътки, които си мислят, че като се държат подобно на цербери, медиите ще им се плашат и няма да ровят в помийните ями на властта.
Не са познали!

Соня Колтуклиева

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК