Вход
София
Времето в София 9 o C

Сотир Цацаров награди прокурори в Бургас

Сотир Цацаров награди прокурори в Бургас

на 25.04.2019
5394
2
Сотир Цацаров награди прокурори в Бургас
Автор: ПИК
25.04.2019
2
5394

Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров награди следователи и прокурори за висок професионализъм. Призове получават Пенка Потапова – следовател в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Бургас и служителите Нели Ковачева – съдебен администратор на Окръжна прокуратура – Бургас, г-жа Ивелина Диомова – съдебен деловодител в служба „Регистратура деловодство и архив“ на Окръжна прокуратура – Бургас и г-н Николай Илиев – прокурорски помощник в Окръжна прокуратура – Бургас. Наградите са присъдени за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения, а поводът за присъждането им е Деня на българската Конституция и юриста, както и празник на съдебния служител.

Пенка Потапова е наградена с отличие „Служебна благодарност“ и предметна награда – „Награден нож“. Тя притежава повече от 15 години юридически стаж. Завършила е юридическото си образование в Бургаския свободен университет. Назначена е на длъжност „Следовател“ в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Бургас, считано от 29.08.2008 г.

Г-жа Нели Ковачева е наградена с отличие „Служебна благодарност“ и почетен знак „За заслуга“. Тя притежава повече от 11 години стаж в съдебната система. Назначена е за съдебен служител в Окръжна прокуратура – Бургас, считано от 13.07.2009 г., като преди това е заемала длъжностите „Съдебен деловодител“ и „Завеждащ административна служба“ в Районна прокуратура – Бургас, считано от 04.03.2008 г. В Окръжна прокуратура – Бургас е изпълнявал следните длъжности – „Младши специалист“, „Началник административна служба“, „Началник служба“, „Административен секретар“, а от 01.06.2017 г. след проведена конкурсна процедура е назначена на длъжност „Съдебен администратор“ в Окръжна прокуратура – Бургас.

Г-жа Ивелина Диомова е наградена с отличие „Служебна благодарност“. Тя също притежава повече от 11 години стаж в съдебната система. Назначена е за съдебен служител в Окръжна прокуратура – Бургас, считано от 06.02.2008 г. През годините е заемала следните длъжности – „Компютърен оператор, изпълняващ делови функции“, „Съдебен деловодител“, а в периода 05.06.2017 – 01.09.2018 г. е била назначена на длъжност – Завеждащ служба „Регистратура, деловодство и архив“ в Окръжна прокуратура – Бургас.

Николай Илиев е награден с отличие „Служебна благодарност“. Той притежава повече от 4 години юридически стаж. Той е назначен на длъжност „Прокурорски помощник“ в Окръжна прокуратура – Бургас, считано от 03.01.2017 г. Завършил е юридическото си образование в Бургаския свободен университет.

Следователят и служителите са наградени по предложение на Административния ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас Георги Чинев, който връчи почетните грамоти и предметните награди. Чинев благодари на наградените за полагания ежедневно всеотдаен труд по време на изпълнението на служебните им задължения. Той отправи пожелания за здраве и успехи в професионален им път.   

 

 

   

Сподели:
Напиши коментар »
(2)
1
И за какво са наградите?! Колко 'айдуци вкараха в затвора?СМЕШНИЦИ.
2
Поне сто тона наркотици има подготвен за летния сезон!Армията трябва да се намеси!Застрашава Националната сигурност ниския морал в Администрацията !Опозицията е. извън парламента.Този си мисли че вятъра вее!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 20529
архив

На 30 етаж на небостъргач имало барче. В него до един прозорец бил седнал мъж облечен в черно и пиел поредната си водка. Към него се приближил друг мъж и помолил да седне. След още няколко чаши първият казал:

- Хайде да се хванем на бас, че ако скочиш през прозореца, вятърът ще е толкова силен, че ще те върне обратно.

- Не ти вярвам.

- Само гледай - казал мъжът в черно, след което скочил и за секунда се върнал обратно. - Сега е твой ред да опиташ.

Другият скочил и се забил директно в земята. В това време келнерът минава край мъжа, който е останал в бара и казва:

-  Много гаден тип ставаш, като се напиеш батмане.

няма нови новини
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
сега
1776
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Бетина Жотева от СЕМ с горещи разкрития пред медията ни за екшъна с БНР - ето кой трябва да поеме отговорност
x
Според ново изследване, Вселената е на 11,4 млрд. години
x