Софиянски се извъртя - нямало да прави коалиция с Лупи, поряза и Божков: Не искам да се правят семейни формации

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Софиянски се извъртя - нямало да прави коалиция с Лупи, поряза и Божков: Не искам да се правят семейни формации

69031
на 21.02.2021
Софиянски се извъртя - нямало да прави коалиция с Лупи, поряза и Божков: Не искам да се правят семейни формации
Автор:   ПИК

Ние напускаме коалицията. Колегите са водели преговори с едни партии, пропуснали са последните разговори. Въпросът е уточнен и утре ще бъде променена регистрацията и няма да сме заедно. Това обясни по Би Ти Ви Стефан Софиянски. Така интересната коалиция между него и Александър Томов-Лупи, няма да се състои.

препоръчано

"Не са догледали, че подписват с комунистите и с поклонниците на Че Гевара. Мислили са, че са подписвали с други партии. Не съм участвал на срещите и на преговорите. Това ще се изчисти", коментира още той.

"Разбрах за грешката от дъщеря ми, която ми се обади и попита "Баща ми, ти с кого се коалираш?“. Не трябва да изключваме хората, които имат идеали. БКП 45 години ни скачаше върху главите. Избиха дядо ми и вуйчо ми. Ще правим нова коалиция", заяви още лидерът на "Свободни демократи".

Софиянски уточни, че партията на Васил Божков, за чийто син е омъжена Ива Софиянска-Божкова, няма да се явява чрез ССД на парламентарния вот. Освен това не поддържал връзка с него, откакто последният забегна миналата година в Дубай.

"Напълно възможно е "Българско лято" да си намери партия, с която да се яви на изборите, но Васил Божков няма да е със "Свободни демократи". Нищо чудно да има добри резултати. Не се е съветвал с мен. Не сме поддържали отношения. Не искам да се правят семейни формации. Ако и двете ни партии минат бариерата и влязат парламента, тогава ще мислим можем ли да работим заедно", остави си все пак вратичка Софиянски. 

Сподели:
Бомба x
Наш астроном откри нова екзопланета в близост до Слънчевата планета Наш астроном откри нова екзопланета в близост до Слънчевата планета
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 225
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това