Софиянци, стягайте се за паркур! Терзиев откри НАЙ-АБСУРДНАТА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА на света (СНИМКА)

Акценти

Софиянци, стягайте се за паркур! Терзиев откри НАЙ-АБСУРДНАТА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА на света (СНИМКА)

192231
преди 7 часа
Софиянци, стягайте се за паркур! Терзиев откри НАЙ-АБСУРДНАТА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА на света (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вече не минава в ден, в който да не станем свидетели на безумията на столичната управа в лицето на Васил Терзиев. Поредната глупост на кмета на "Промяната" се появи пред мол "Парадайз".  

препоръчано

Предизборно в петък бе отворено движението на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков", който е част от третия градски ринг на София.

Веднага обаче стана ясно, че работата е претупана и спешно се налага "ремонт на ремонта". Нали помните, че благодарение на тази фраза, насочена срещу бившия кмет Йорданка Фандъкова и ГЕРБ, "добрите сили" дойдоха на власт в столицата?!

Е, да, ама и на новооткрития участък сега ще не наложи ремонт на ремонтираната пешеходна пътека. За разкош край мола блесна двойна пешеходна пътека. В това нямаше да има нищо лошо, ако еднаjd не свършваше в... преградните елементи на пътя.

И ако те са що-годе преодолимо препятствие за столичния пешеходец, то той ще види бая зор да преодолее конструкцията за входа към метрото, която е буквано на сантиметри зад металните ограждения. За това ще са небходими поне елементарни умения в паркур*.

"Двойни пешеходни пътеки за разкош! Тези снимки няма да ги видите на страницата на "Спаси София" и Терзиев! Бързането да се отвори ключово кръстовище провокира много въпроси? Законно ли е отваренто на "Каблешков", с което Терзиев подпира кампанията на "промяната" в София? Кога Терзиев получи разрешение от ДНСК? Кога мина приемателната комсиия? Спазени ли са всички законови процедури? Ако изобщо е имало приемателна комсиия - как са позволили тази пешеходна пътека? Дали начертана така е тя безопасна?", зададе серия от въпроси в социалната мрежа общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Според него предизборното отваряне на "Каблешков" вкарва кмета в явно нарушение и поредния обяснителен режим.

"Една зеЛена в управленските дела кандидатка за депутат майчински брани Васил Терзиев в социалните мрежи. Но дали ще му провери документацията и правните изисквания за пускане на този пътен участък? Едва ли, най-много да му удари рамо с един подпис. 

Ако тук стане инцидент обаче, кой ще е виновен, ако пътят няма разрешение? Ремонт на ремонта на "промяната"! Премаркиране на маркировката! И не стига, че е на по-високи цени, а и полагат излишна маркировка! Но няма проблем, тя е толкова нетрайна, че скоро ще се изтрие сама!", добави журналистът.

*паркур - популярен градски спорт, при който се преодоляват препятствия чрез придвижване, бягане, скачане и катерене от една точка на друга.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК