Социологът Кольо Колев: Политиката е ужасно тежко занимание - ако Слави Трифонов не е в добро физическо и психическо състояние, жална му майка!

Акценти

Социологът Кольо Колев: Политиката е ужасно тежко занимание - ако Слави Трифонов не е в добро физическо и психическо състояние, жална му майка!

239606
на 16.02.2021
Социологът Кольо Колев: Политиката е ужасно тежко занимание - ако Слави Трифонов не е в добро физическо и психическо състояние, жална му майка!
Автор:   ПИК

Пасивността на партията на Слави Трифонов определено ме съмнява. Колкото повече продължава тази странна пасивност, забележете, точно преди избори, - толкова повече се увеличават слуховете, клюките – къде изкуствено пуснати, къде може би с някаква естествена основа, че има договорка с този, с онзи; че ще играе с еди-кой си. Всичко това не допринася за повишаването на популярността на тази формация. Към настоящия момент не виждам какво позитивно може да извлече тази партия. Това заявява пред "Флагман" социологът Кольо Колев.

препоръчано

"Досега те дават основание за пускане на страшно много слухове за нечистоплътни заигравки и трябва тепърва да ги опровергават. Затова казах, че е странно това поведение. Може би те са правили сметка да имат няколко концерта или нещо подобно, което е силата на Слави Трифонов и неговата формация, но в тази обстановка ще бъде доста трудно да реализират тези си идеи", допълва той.

Кольо Колев коментира и въпроса за здравословното състояние на Слави Трифонов и това, че той е трудно подвижен през последните години: "Аз не познавам толкова добре Слави Трифонов, за да мога да кажа какво е неговото физическо състояние. Без всякакво съмнение политиката като занятие е ужасно тежко и изчерпващо занимание и човек трябва да е в много добра и физическа, и ментална форма, за да успее да удържи на това напрежение. Представете си какво е да посетите, примерно, хиляда места, да се срещнете с хиляда човека и да говорите, практически, едно и също, докато Ви омръзне на Вас самия да се слушате! Ужасно изчерпваща и изтощителна задача. Така че ако той не е в добро физическо и психическо състояние, жална му майка!"

Социологът коментира и евентуалните резултати от изборите: "Има огромно значение кой ще победи – ГЕРБ или БСП. Има огромно значение за политическите битки след това, а не толкова за съставянето или несъставянето на управление. Конфигурацията към момента изглежда по следния начин: управляващите (особено ГЕРБ) изглеждат в невъзможност да задържат властта, а пък опозицията изглежда в невъзможност да я вземе. При това положение, на пръв поглед като че ли няма значение дали, примерно, БСП е първа или ГЕРБ. Но това е само към настоящия момент и към тези избори. Ако БСП не се представи добре, то тогава без съмнение можем да очакваме смяна в ръководството и много силни брожения в самата партия. Така че в случая е заложено не само представянето на БСП, но и главата на Корнелия Нинова". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК - ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците да не пътуват, труден ден за Раците, късметът е на страната на Везните САМО В ПИК - ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците да не пътуват, труден ден за Раците, късметът е на страната на Везните
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV - Премиерът Борисов: Правителството ще отпусне 4 267 000 лева за музикалните творци на свободна практика (СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК TV - Премиерът Борисов: Правителството ще отпусне 4 267 000 лева за музикалните творци на свободна практика (СНИМКИ)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това