Спаначена сладост

Рецептите на деня

Спаначена сладост

7603
на 24.09.2013
Спаначена сладост
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти: 400 г спанак, 150 г сирене, 1 глава лук, 1 яйце, 3 с.л. кисело мляко, 3 с.л. олио, 1/2 ч.ч. ориз, черен пипер, сол.

препоръчано

Начин на приготвяне: Лукът и спанакът се нарязват на ситно и се запържват в олиото. Налива се 1 л вода и след като заври, се сипва оризът. Посолява се, подправя се с черен пипер и се оставя да къкри около 30 минути. Преди да се свали от огъня, в супата се натрошава сиренето и се застройва с яйцето, разбито в киселото мляко.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК