Спас Гърневски пред ПИК: Естония изхвърли като бездомно куче Радев заради магарията му с коронавируса. С комунизма е като с болестта - трябва да се пазим от тази чума

ЧАС ПИК

Спас Гърневски пред ПИК: Естония изхвърли като бездомно куче Радев заради магарията му с коронавируса. С комунизма е като с болестта - трябва да се пазим от тази чума

126726
на 13.03.2021
Спас Гърневски пред ПИК: Естония изхвърли като бездомно куче Радев заради магарията му с коронавируса. С комунизма е като с болестта - трябва да се пазим от тази чума

Последвайте ни в Google News Showcase

В разгара на пандемията и на започналата масова ваксинация от БСП отново яхнаха метлата на популизма и започнаха да редят внушение след внушение за ваксините.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"От първия ден на кризата и президентът Радев, и БСП се държаха абсолютно безотговорно и предизвикателно срещу мерките, които взе правителството за опазване здравето и живота на всеки български гражданин", припомни пред ПИК депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

"Червените лидери демонстрираха безхаберие, отричаха наличието на пандемията, внушаваха на гражданите, че това едва ли не е измислен проблем за отклоняване на вниманието на обществето. Не помогнаха с нищо в битката с вируса, а направиха всичко възможно да пречат", допълни още той.

"Спомнете си акцията на Румен Радев на Шипка миналата година на 3 март, когато застана против предупреждението на Световната здравна организация за опасността от заразяване. А не се ли случи същото и тази година на 3 март? Спомнете си визитата му в Естония въпреки предупреждението, че е контактувал със заразен. Когато естонското правителство узна за магарията му, го изгони като бездомно куче от страната, но за резил пред света стана България", върна лентата назада за зловредното действие на обитателя на президентството бившият кмет на Пловдив.

"Ами БСП? Показно, без маски, се появиха в парламентарната зала, начело с един надут професор по медицина, който, за неуважение към починалите в пандемията медици, не бих държал на работа и като фелдшер. Стигаме и до последния ден, когато поискаха спешна доставка на ваксини извън страните от ЕС, но само ако е руска и от една определена фирма. Други възможности, освен тази, както предложи мнозинството и след одобрение от европейските органи, въобще не ги интересуваха. Ето на това му се вика показен лобизъм в действие. Но какво да се прави? Те винаги са работили срещу интересите на собствения си народ", заяви Гърневски.

"С комунизма е като с коронавируса - щем не щем, трябва да живеем с него, но да се научим да се пазим от тази чума", завърши Спас Гърневски.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК