Спас Гърневски пред ПИК: Нинова говори за държавническо мислене, а с президента стартираха преврат в световната пандемия! Висша форма на политически цинизъм и геноцид

ЧАС ПИК

Спас Гърневски пред ПИК: Нинова говори за държавническо мислене, а с президента стартираха преврат в световната пандемия! Висша форма на политически цинизъм и геноцид

94630
на 15.02.2021
Спас Гърневски пред ПИК: Нинова говори за държавническо мислене, а с президента стартираха преврат в световната пандемия! Висша форма на политически цинизъм и геноцид

Винаги съм се удивявал на невероятния талант на Корнелия Нинова да пласира демагогията си на публиката. Ако не си запознат с делата на "синята“ приватизаторка от криминалния преход и "червената“ заместник-министърка от Станишевото правителство, непременно ще се прехласнеш в огромното и сърце пулсиращо с  тежненията на угнетения народ.

препоръчано

В събота сутринта в телевизионно студио, почти просълзена, оплакваше хала на българите и със давещ се от вълнение глас ни обещаваше отново светло минало. Меда и маслото били вече осигурени и оставало само на 4 април Ниновите партизани  да грабнат властта и да ги разлеят по улиците…

Не знам точно прийомите, с които на времето соцлидерката омагьосва главите на седесарските фактори и прибира в малкия си джоб богатото външно търговско дружество "Техноимпекс“. Не съм запознат и с детайлите по сделката на държавата с Георги Гергов, с която той придоби Международния панаир в Пловдив. Зная само, че тогава синята седесарска любимка, вече бе пристанала на червените реставратори и в правителството на Станишев заемаше поста на заместник-инистър на икономиката. Именно, като такава отговаряше за приватизацията.

По време на скандалната сделка, с която държавата загуби активи за над един милиард и двеста милиона лева, Нинова освен заместник-министър е и председател на борда на директорите на Панаира. Този и период е белязан и с други "подвизи“ и неслучайно лично премиерът Станишев се вижда в чудо и я уволнява от поста й с мотив - съмнение за корупция... Е, днес Нинова и Гергов го играят проформа врагове, но са се облажили добре и с мед, и с масълце…

Думата ми обаче беше за смешния плач рано в събота сутринта на гастролъорката на малкия екран. Тъй като съм жив свидетел на метаморфозите на червената глутница в парламента и воя на вълчицата, която я предвожда, ще си позволя да опровергая някои от манипулациите й, нагло и арогантно сервирани на непредубедените зрители в предаването на Георги Любенов по БНТ.

Както казва народът ни, вълкът козината си мен, но нравът никога. Най-вероятно вълчицата също. Нека ви припомня другарко:

От първия ден на този парламент, партията ви започна война срещу Конституционното българско правителство и парламентарното му мнозинство. Ежедневно се опитвахте да дискредитирате всяко решение на правителството и парламента с необосновани твърдения, с откровени лъжи. Сеехте неистини и персонални внушения срещу невинни народни представители. Злословехте, сочихте с пръст.

Върхът на комунистическото безумие бе, когато на червен конгрес издигнахте в знаме на Партията и "борец за истината“ дъщерята на ДС и КГБ – разследваната за злоупотреби Елена Йончева. Същата Йончева, която само преди дни български съд осъди заради клевети срещу бившия депутат от ГЕРБ Делян Добрев.

Злостните ви клевети и каруцарски обиди срещу министър-председателя, продължават в тези 4 години всеки Божи ден. Когато говорите, че ГЕРБ ви е предлагал да управлявате заедно, изговаряте чудовищна лъжа, мамите по изкусно и от професионална лъжкиня. Трябва да припомня, че през 2017г., хиляди делегати на Националното съвещание на ГЕРБ взеха единодушно решение, че никога ГЕРБ няма да управлява заедно с БСП. Та коя реформистка и проевропейска партия ще иска да управлява с безродна и некъдарна партия, като тази на пребоядисаните комунисти, която колчем докопа властта, държавата фалира?

Истината е, че предвид първото българско европредседателство, ГЕРБ предложи на всички политически сили в парламента разумно поведение и отстояване на националните ни интереси с едно успешно европредседателство.

Да си припомним че председателят на парламента Димитър Главчев подаде своята оставка, за да тушира напрежение в Народното събрание, заради което вина носеше с арогантното си поведение самата Нинова. Вместо защита на българските интереси, откриването на Европредседателството стартира с осем митинга против него с подкрепата на БСП. Сега призовавате за държавническо мислене, но тогава постъпихте като национални предатели.

Когато говорите, че ГЕРБ разделя и противопоставя, вие в същност ни напомняте за собствените си действия: през 2018 г. се опитахте да разцепите парламента когато го напуснахте за цели 3 месеца. Не успяхте, останахте сами и изолирани. В тези три месеца се опитахте да разцепите държавата представяйки и комунистическото си недоносче "Нова визия“. Не успяхте. ГЕРБ спечели и Европейските, и местните избори. Новата ви визия загуби дори в секцията на вашите роднини в Мизия.

Единствения успех, който постигнахте е, че изключително успешно разбихте партията си и това е най добрата новина за България. Говорите за държавническо мислене, а нима е държавническо мисленето, когато с президента и депутатите ви стартирахте преврат срещу законното правителство по време на вилнееща световна пандемия? Да оставиш страната си без власт по време на чума, когато държавата се бори за спасението на всеки един българин, е висша форма на политически цинизъм и геноцид към собствения ти народ. Впрочем, защо да се учудваме от поведението на пребоядисаната столетница? Нали по-горе направихме уговорката че вълкът козината си мени, но нрава никога.

От 1919 г., когато БКП се болшевизира, до днес, вече 102 години, тя продължава да си е все същата: най-терористичната, с атентата в храма "Св. Неделя" на 16 април 1925г.; най-кървавата (избитите след 09.09.1944 г. над 100 000 човека); най-предателската (два пъти БКП ни предлага за 16-та република на СССР); най-некадърната, с четири безусловни фалита - 1962, 1972, 1989, 1996 г.; най-крадливата по време на криминалния преход.

Но време е да кажем вътре в себе си: Сто и две години издевателства над българския народ стигат! На 4 април съм убеден, че тази престъпна мафия, ще си плати греховете. При една загуба и както са се хванали гуша за гуша, сами ще се издушат и ще поемат към небитието. Време е!

коментара записа Ивайло Атанасов

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това