Спас Делев пропуска евроквалификациите на Лудогорец заради разкъсан мускул

Футбол

Спас Делев пропуска евроквалификациите на Лудогорец заради разкъсан мускул

9325
на 25.06.2024
Спас Делев пропуска евроквалификациите на Лудогорец заради разкъсан мускул
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Много лоша новина за треньора на Лудогорец Георги Дерменджиев - на 90% крилото на "орлите" Спас Делев е получил разкъсване на мускул, което ще го извади от игра от 2 до 3 месеца, пише "Мач Телеграф".

препоръчано

Това означава, че Делев ще пропусне всички квалификационни мачове на шампионите, които ще се играят до края на август. 

Бързакът от Ключ се строполи на земята при опит за спринт в края на контролата със Слован Братислава и веднага бе заменен от Раи Насименто. 

Очаква се днес Спас Делев да премине ядрено-магнитен резонанс, който да потвърди сериозната диагноза. Той може и да не е титуляр в схемата на Георги Дерменджиев, но постоянно влиза в игра и през миналия сезон записа цели 45 мача за Лудогорец.

свързани новини

Освен традиционно като крило, Спас Делев е ползван при нужда зад нападателя, а и като десен бек. Той записа 90 минути при успеха с 5:0 над Приморие в първата контрола, като игра като краен бранител през второто полувреме. Срещу Слован Братислава беше крило, като се появи след почивката и участва при изработването на победния гол. Няколко минути след това се контузи.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК