Спецакция на ГДБОП! Разбиха леговища на проститутки във Вършец, Враца и София, арестуваха Цветомир Павлов - Ебльото (СНИМКА)

Крими

Спецакция на ГДБОП! Разбиха леговища на проститутки във Вършец, Враца и София, арестуваха Цветомир Павлов - Ебльото (СНИМКА)

49866
на 23.11.2017
Спецакция на ГДБОП! Разбиха леговища на проститутки във Вършец, Враца и София, арестуваха Цветомир Павлов - Ебльото (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В края на миналата седмица в столицата и Северозападна България е проведена специализирана акция на ГДБОП с цел разбиването на мрежа от проститутки, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg.

препоръчано

Служителите на МВР са претърсили адреси във Враца, София и Вършец, на които са установени жени, занимаващи се с проституция. По време на проверката е издирван 30-годишният врачанин Цветомир Павлов. За него имало подозрения, че е шефът на мрежата за търговия с женска плът. Тъй като мъжът живее в къща в близкото село Паволче, ченгетата са ровили и там.

Акция на ГДБОП! Разбиха леговища на проститутки във Вършец, Враца и София, има задържан врачанин /снимки/
В понеделник сутринта издирваният сам се е предал на полицията в София и веднага бил арестуван. С разрешението на наблюдаващия прокурор му е взета мярка задържане за 72 часа.

На този етап няма повече информация за акцията на ГДБОП. Неофициално са знае, че доказателствата за престъпната дейност са събирани повече от година.

Цветомир Павлов е известен с любопитния си прякор Ебльото. Той е човекът, който преди 6 години подаде жалба в полицията срещу Веселин Попов-Лунгара за нанесен му побой в Галиче. Заради неговите твърдения, че са малтретирани заедно със съпругата му в дискотека в скандалното село, съдът произнесе 7-годишна присъда за Лунгара, която той вече изтърпява във врачанския затвор.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК