Спецакция на полицията в Перник, има задържани (СНИМКИ)

Региони

Спецакция на полицията в Перник, има задържани (СНИМКИ)

37931
на 25.06.2024
Спецакция на полицията в Перник, има задържани (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Спецакция на полицията се провежда в Перник, съобщиха от ОД на МВР.

препоръчано

Операцията е свързана с противодействие на битовата престъпност, опазване на обществения ред и спазване на Закона за гражданска регистрация. 

Действията на полицейските служители от дирекция „Жандармерия“ и Първо РУ са съгласно анализ за противодействие на престъпления в уязвими райони и такива с незаконно пребиваване на граждани. 

Само за 6 часа - от 6:00 до 12:00 часа са проверени 141 души, 45 автомобила и 21 криминално проявени. Задържани са петима души за установяване на самоличност и съпричастност към извършени престъпления. 

Съставени са 9 акта за установяване на административни нарушения по Закона за гражданската регистрация на адресно не регистрирани, един акт и 5 фиша по Закона за българските лични документи за повредени лични документи, изтекъл срок и липса на такива. 
Полицейските действия ще продължат на територията на цялата област.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК