Спецакция срещу купения вот в Разградско

ГОРЕЩО

Спецакция срещу купения вот в Разградско

19112
преди 4 часа
Спецакция срещу купения вот в Разградско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Спецакция срещу купения вот се провежда в Разградско, съобщиха от полицията.

препоръчано

Обект на проверките са търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност или такава, свързана с административни нарушения.

Паралелно с това са изградени контролно-пропускателни пунктове, на които се извършва пълен контрол на преминаващите превозни средства. В засилените контролни действия участват екипи на "Охранителна полиция", "Пътна полиция", "Криминална полиция", както и екипи на Жандармерията.

2 КПП-та функционират на територията на Районно управление (РУ)-Разград, 4 са на територията на РУ-Исперих, 3 в РУ-Кубрат и 2 на територията на РУ-Лозница. Проверяват се търговски обекти и места, където се събират лица от активния криминален контингент.

Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК