Спецакция срещу търговията с гласове се провежда и в Сливен

Политика

Спецакция срещу търговията с гласове се провежда и в Сливен

10163
преди 4 часа
Спецакция срещу търговията с гласове се провежда и в Сливен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Специализирана акция на полицията срещу купуването на гласове и битовата престъпност започна рано тази сутрин в сливенския квартал „Надежда“. Полиция и жандармерия са на входовете и изходите на квартала.

препоръчано

В рамките на специализираната операция се претърсват търговски обекти, хазартни зали и частни домове.

"Три адреса се проверяват в момента. През вчерашния ден беше постъпил един сигнал за купуване на гласове в едно сливенско село. Там нещата се изясняват, касае се за сума от 60 лева. По този сигнал няма задържан, тъй като все още се изяснява дали се касае в действителност за купуване на гласове. акцията е стартирала в 8 часа, по-късно ще оповестим резултата", началник на "Охранителна полиция" - ОДМВР- Сливен Димитър Кикьов.

МВР ще представи последни данни за акциите срещу купуването на гласове
Акцията в сливенския квартал „Надежда“ продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК