Спипаха двама в Слънчев бряг с наркотици, гилза и боен патрон

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Спипаха двама в Слънчев бряг с наркотици, гилза и боен патрон

6945
на 07.08.2015
Спипаха двама в Слънчев бряг с наркотици, гилза и боен патрон
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама души са задържани в к.к "Слънчев бряг" за притежание на наркотици, гилза и боен патрон. 

препоръчано

На 06 август около 17.00 ч. в района на "Аквапарк" - Слънчев бряг, служители от Районно управление "Полиция" – Несебър извършили проверка на 20-годишния И.Т. от село Садово, област Благоевград, последвана от претърсване на квартирата му, разположена в бл. 7 в к-с "Старият възел" в Слънчев бряг, която обитавал заедно с Н.А. на 20 години от София. Това съобщиха от ОД на МВР - Бургас.

Намерени и иззети са : кокаин, разпределен в десет пакетчета, 37 таблетки екстази / розови на цвят, с форма и лого на череп/, шест пакетчета амфетамин, пет пакетчета пико, три пакетчета канабис, както и боен патрон 9х18 и гилза от боен патрон 9х18. И.Т. и Н.А. са задържани със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК