Спипаха каналджия и мигранти край Пазарджик след гонка на магистралата

Крими

Спипаха каналджия и мигранти край Пазарджик след гонка на магистралата

6631
на 09.01.2022
Спипаха каналджия и мигранти край Пазарджик след гонка на магистралата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Благодарение на бързи и адекватни действия, екипи от ОДМВР-Пазарджик и Зоналното управление “Жандармерия“ в Пловдив заловиха мъж, превозващ нелегални мигранти.

препоръчано

В петък в района на 80-и километър автопатрули подали сигнал със стоп-палка на водач на микробус “Мерцедес“, пътуващ по посока за София. Вместо да спре, шофьорът натиснал педала на газта и продължил по пътя си.

Няколко километра след това при проведени заградителни мероприятия от служители на полицейски участък “Лесичово“, сектор “Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик и екип на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив возилото било спряно.

Оказало се, че водачът му е 24-годишен мъж от София. В товарния отсек на буса той превозвал девет души, които се оказали нелегално пребиваващи на територията на страната ни чужденци. Те били поети от служители на група “Миграция“, които установили, че мигрантите са сирийци, всичките без документи за самоличност.

Деветимата са транспортирани и настанени в Специализиран дом за временно настаняване на чужденци. Мъжът, който ги е превозвал, е задържан в ареста за срок от 24 часа, а возилото е иззето. По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК