Спипаха крадец на велосипед по запис от камера, дадоха му три месеца затвор

Темида

Спипаха крадец на велосипед по запис от камера, дадоха му три месеца затвор

4500
на 24.02.2015
Спипаха крадец на велосипед по запис от камера, дадоха му три месеца затвор
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четири месеца затвор с три години изпитателен срок наложи Районен съд – Сливен на 30-годишен мъж от Ямбол за кражба на велосипед.

препоръчано

На 2 септември ямболията дошъл в Сливен с намерение да открадне велосипед и да го продаде. В улица край пешеходната зона на Сливен забелязал подпрян на стената заключен велосипед. Използвал ключ за катинари, за да отключи велосипеда, закарал го в северната част на града, където го предложил за продажба,като се спазарил за 25 лв.

свързани новини

На въпроса от купувача дали велосипедът не е краден, крадецът отговорил категорично, че не е. Собственикът установил кражбата същия ден и подал сигнал в полицията. Предал на органите на реда и запис от видеокамера с действията на крадеца, който така бил установен и задържан.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов обявява в Русе ходовете на ГЕРБ след изборите (НА ЖИВО) ПИК TV! Борисов обявява в Русе ходовете на ГЕРБ след изборите (НА ЖИВО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК