Спипаха пиян и надрусан зад волана в Несебър

Крими

Спипаха пиян и надрусан зад волана в Несебър

10680
на 12.06.2020
Спипаха пиян и надрусан зад волана в Несебър
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията в Несебър задържа мъж на 36 г. от София, хванат да кара пиян, дрогиран и без книжка.

Малко преди 1 часа през нощта на 12 юни полицейски патрул спрял за проверка лек автомобил "Волво S 40" на кръстовище "Даляна". Установено е, че столичанинът няма шофьорска книжка. Дрегер отчел 1,2 промила алкохол в кръвта му, а специализиран уред за наркотици дал положителна проба за употреба на кокаин.

36-годишният нарушител отказал да даде кръв за химичен анализ, след което е задържан за денонощие. Образувано е бързо производство.


препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК