Спипаха тираджия да продава пшеница на пътя край Шумен

Региони

Спипаха тираджия да продава пшеница на пътя край Шумен

7866
на 28.01.2016
Спипаха тираджия да продава пшеница на пътя край Шумен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаи са засекли шофьор да продава жито директно от камиона, съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен.

препоръчано

В сряда около 18:00 часа на отбивка на главен път Русе-Варна край град Шумен от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” заварили 57-годишният тираджия И.В. от град Карнобат, да разтоварва пшеница от бургаски камион „Волво”.

Мъжът щял да направи сделка „на черно” за зърното с 59-годишен мъж от град Шумен, който е ползвал автомобил „Ивеко”, с шуменска регистрация. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

И друга кражба е засечена вчера в Шуменско. При извършена проверка в дома на 60-годишната Х.С. от село Капитан Петко служители на електроразпределителното дружество установили, че е извършено неправомерно присъединяване към мрежата, а по този начин били създадени условия за непълно отчитане на употребената електрическа енергия.

Извършен е оглед и е образувано бързо производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК