Спипаха 11 мигранти край Свиленград след гонка в полето

Региони

Спипаха 11 мигранти край Свиленград след гонка в полето

23274
на 09.10.2020
Спипаха 11 мигранти край Свиленград след гонка в полето
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

При полицейска операция по противодействие на конвенционалата престъпност в четвъртък са задържани са 11 нелегални мигранти, преминали границата ни от Турция край Свиленград, съобщиха от ОДМВР-Хасково.

препоръчано

В района на село Маточина полицаи са засекли лек автомобил. Водачът не се е подчинил на подадения сигнал за спиране и продължил пътя си в посока село Левка, където е бил спрян от последвалите го униформени.

В хода на проверката в колата са били намерени шестима мъже. Съвместно със служители на Граничен полицейски участък-Свиленград са били установени още петима мъже. По техни данни, двама са сирийци, а останалите - иракчани. Нелегалните мигранти са на възраст от 20 г. до 45 г. Задържан е бил и водачът на автомобила, младеж на 21 г. от Свиленград.

За случая е уведомен дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство, допълват от полицията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК