Спипаха 150 литра ракия без акцизен бандерол в Кърджали

Крими

Спипаха 150 литра ракия без акцизен бандерол в Кърджали

10425
на 18.03.2016
Спипаха 150 литра ракия без акцизен бандерол в Кърджали
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

150 литра ракия без акцизен бандерол са били открити при специализирана операция за противодействие на контрабандата на територията на РУ-Кърджали. Това съобщиха от ОД на МВР.

препоръчано

Тази нощ е бил проверен товарен „Мерцедес” на паркинг на бул.”България” и в него е открит наливният алкохол. При проведените издирвателни действия е установена съпричастността към случая на лица с инициали А.М. на 65 години и М.Б. на 46 години. Двамата са задържани в полицейското управление в Кърджали. Образувано е досъдебно производство.

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК