СПИРАЛАТА ОТ ИЗБОРИ! Дипломат с опасно предупреждение: Държавата излиза от релси

Акценти

СПИРАЛАТА ОТ ИЗБОРИ! Дипломат с опасно предупреждение: Държавата излиза от релси

171998
на 18.08.2024
СПИРАЛАТА ОТ ИЗБОРИ! Дипломат с опасно предупреждение: Държавата излиза от релси
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Държавата излиза от релси. Така дипломатът и вицепремиер Меглена Плугчиева, коментира от екрана на БНТ ситуацията у нас преди поредните предсрочни избори и назначаването на новия служебен кабинет.

препоръчано

Според Плугчиева, в навечерието на седмите поредни предсрочни избори, партиите трябва да си извадят сериозни бележки и да променят политическия си подход изцяло.

“Очаквах, че парламентът ще направи промени в Изборния кодекс и да се внесат елементи на мажоритарен вот“, посочи тя какъв би бил един от възможните изходи от тежката политическа криза.

"Осакатената Конституцията доведе дотам, че се стесни възможността за избор на служебен премиер“, анализира Плугчиева. 

"Държавата гори, за първи път сме на второ място по жестоки пожари и поражания в Европа, какви мерки бяха взети? Явно недостатъчни... За системата на горите трябва да се направи една много голяма програма за залесяване, категорично да се направи промяна в закона, има една опасна възможност, горите да не бъдат възстановявани и там да се строят фотоволтаици“, продължи тя.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК