Спират плановите операции и в Шумен

Региони

Спират плановите операции и в Шумен

1225
на 05.03.2021
Спират плановите операции и в Шумен
Автор:   ПИК

Плановият прием и плановите операции в МБАЛ-Шумен се спират от 00 часа на 6 март до 00 часа на 12 март. Решението е взето на неприсъствено заседание на Областния кризисен щаб днес.

препоръчано

Съгласно решението изключение правят дейностите, свързани с диагностиката и лечението на пациенти с онкологични и онкохематологични заболявания, дейности по асистирана репродукция и ражданията, по рехабилитация, продължително лечение и психиатрична помощ.

Забраняват се и посещенията на външни лица в лечебното заведение за болнична помощ, с изключение на свижданията на пациенти в терминален стадий, предаде Би Ти Ви.

Област Шумен продължава да е в червената зона с отчетена 14-дневна заболеваемост над 350 на 100 000 души население. Областният кризисен щаб напомня, че в търговските обекти на открито в Шуменско трябва да се работи и да се посещават само от хора с поставени защитни маски за лице, покриващи носа и устата, като тази мярка е в сила до края на март.

свързани новини
Сподели:
Бомба x
Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това