СПОМЕНИ: Петя Буюклиева имала любовна афера с единия от братя Аргирови

Час Пик ГЛАВНА

СПОМЕНИ: Петя Буюклиева имала любовна афера с единия от братя Аргирови

31708
на 28.02.2021
СПОМЕНИ: Петя Буюклиева имала любовна афера с единия от братя Аргирови
Автор:   ПИК

Естрадната фурия Петя Буюклиева е имала любовна афера със своя колега Светослав Аргиров, когато и двамата са били непълнолетни. И докато Светослав няма нищо против да разказва за интимната им връзка, певицата никак не е доволна от разгласяването на този факт, коментира столично издание.

препоръчано

В предаването „Папараци – ново 20“ Благовест и Светослав Аргирови потънаха в спомени от студентските си години. Славата връхлетяла музикалните братя, още докато учели в Консерваторията.

„А с Петя Буюклиева познавате ли се“ – полюбопитства водещата Мария Игнатова.

„О, да, много добре. Ние бяхме съученици в Музикалното училище в Пловдив и малко бяхме даже гаджета с нея“, разкри Светослав.

След дипломирането им в Музикалното училище в Пловдив пътищата им се разделят. Братя Аргирови продължили обучението си в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив, а Петя пък продължила следването си в естрадния отдел на Консерваторията.

 Че гласовитата певица е имала вземане-даване с единия от братя Аргирови, стана ясно още преди 2 години. Интимната тайна излезе наяве за първи път по време на лайф в седмия сезон на „Като две капки вода“. Братя Аргирови бяха поканени в журито като специални гости. След изпълнението на Петя на хита на „Кис“, Светослав призна, че е пристрастен към нея и сподели дълго пазената тайна, че са били гаджета с нея в ученическите си години.

 

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 166
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това