Според любимия сладолед: Какви сте в секса

Бомба

Според любимия сладолед: Какви сте в секса

5553
на 26.07.2020
Според любимия сладолед: Какви сте в секса
Автор:   ПИК

Какви сте в секса според любимия ви сладолед.  Ето някои интересни прогнози, представени от Teenproblem.

препоръчано

 

Сладолед-сандвич

 

Приключенци сте, обичате да опитвате всичко, на всяко място, по всяко време. Харесват секса в автомобили по средата на пътя, както и на открито.

 

Смесен

 

Ако сте от хората, които купуват смесен сладолед, с 2-3 вкуса като ванилия/шоколад или шоколад/ягода/банан, то е защото искате да опитате всяко възможно нещо поне веднъж. Експериментирате с различни пози, движения и всеки ден пробвате различно нещо.

 

Ягодов/Плодов

 

Двойките, които харесват такъв сладолед са внимателни, грижат се за здравето си и смятат секса за спорт и вид упражнение.

 

Ментов

 

Любителите на ментов сладолед са разбиращи партньори и даващи всичко за другия - искат да знаят какво му харесва и от какво се нуждае. Правят комплименти за представянето, пише Teenproblem.

 

Ванилов

 

Предпочитат рутината в интимния живот - да знаят кое кога се прави, на кого какво му харесва, по кое време ще се случи - така се чувстват спокойни.

 

Шоколадов

 

Те са от хората, които обичат експериментирането с храна в спалнята - да оближат нещо от тялото на партньора. Това им е и перфектното оправдание, че после трябва да се изкъпят заедно и да продължат с ласките.

 

Сметанов

 

Ако често ядете такъв сладолед, значи за вас са много важни аксесоарите. Такива хора харчат много пари за секс играчки, висококачествени лубриканти и всичко, което мислят, че ще направи преживяването вълнуващо.

 

Сладолед с ядки

 

Те са вампири в леглото. Обожават да хапят партньора, целуват много страстно и умеят да възбудят човека до тях до краен предел.

 

 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това