Спортен джакпот от друго ниво - Как да се борим за 500 000 лв?

Други спортове

Спортен джакпот от друго ниво - Как да се борим за 500 000 лв?

5712
на 15.07.2022
Спортен джакпот от друго ниво - Как да се борим за 500 000 лв?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако си мислете, че летният сезон ще ви раздели с футбола, то помислете отново. Благодарение на PalmsBet България ще открием, че не само можем да залагаме на активните дербита, но дори и да се състезаваме от наградата за половин милион лева. Преди да помислите, че след два познати фиша може да станете милионери,  нека споделим и основните правила.

препоръчано

На първо място нека обърнем внимание как точно можем да участваме. В секцията „Промоции“ ще откриете, че има спортен джакпот за половин милион лева. Същият предлага 15 футболни срещи в традиционен формат – 1, х или 2. Можем да изберем само краен победител, като самият букмейкър избира конкретната селекция от срещи.

Следващата важна стъпка е, че за залог на една среща, брандът изисква единичен залог от 1 лев. При втори краен залог, тоест да изберем победа за първия отбор и победа за втория отбор, сумата се повишава с 1 лев, защото все пак имаме две прогнози за  една среща. Обърнете внимание на факта, че може да направите до две прогнози за една среща, все пак в обратния вариант ще открием, че всеки ще печели винаги, а тогава шансовете се разрушават.

Поставен е и бутон за случаен избор на всички 15 срещи, но все пак е най-добре да обърнете внимание на различните прогнози, да натрупате малко повече опит в разглеждането на различните експертни гледни точки и едва тогава да се впуснете в това приключение. Брандът избира някои интересни и популярни срещи, но запазва правото си да включва мачове, включително и такива от по-малко известни лиги като американската.

Очевидно е, че букмейкърът прави играта интересна, но има и една важна подробност, подготвени са утешителни награди за онези спортни фенове, които са познали 14 срещи. Наистина няма да е много приятно за един фен да се доближи до финала и да не спечели нещо. Позналите от 10 до 14 срещи ще получат също парична награда, следователно освен голямата има подготвени и утешителни награди за останалите фенове.

Какво се случва, когато повече от един клиент познае всички 15 срещи? Букмейкърът е посочил ясно, че тогава наградата ще се подели между всички познали. Единственият проблем е, че на този етап има притеснения относно отмяната на срещи. Посочено е в общите правила, че дори една среща да бъде отменена, залогът се смята за невалиден. С други думи, ако сте направили залог, той веднага ще се върне във вашата сметка.

Посочвайки всичко това, можем да пожелаем на всеки истински запалянко късмет, той също е необходим в тази игра. Все пак е редно да подчертаем, че правенето на залог по никакъв начин не гарантира печалба, това е просто шанс, следователно бъдете разумни и отговорни и преди всичко се забавлявайте. Това е в основата на всеки букмейкър и ако искате да засилите шансовете си, трябва да познавате играта, отборите и тяхното поведение на терена. Информацията може да бъде открита свободно в мрежата, особено ако следите спортните новини, но и там няма гаранция, отговорността е на този, който поставя залога.

Забавлявайте се, обръщайте внимание на обновяването на срещите, защото все пак се обновяват и ако някои срещи не са известни, то други със сигурност ще бъдат. И не забравяйте, че спортните залози все пак трябва да носят удоволствие, а не да бъдат цел за печалба. Бъдете внимателни в преследването на риска.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Предизборната вода е много мътна! Всичко ще се реши в последния момент и везните ще ги наклони... (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Предизборната вода е много мътна! Всичко ще се реши в последния момент и везните ще ги наклони... (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК