СПОРТНА БОМБА В ПИК! До минути гръмва ключова новина за ЦСКА - ексклузивни разкрития пред медията ни

Интервю

СПОРТНА БОМБА В ПИК! До минути гръмва ключова новина за ЦСКА - ексклузивни разкрития пред медията ни

59338
на 11.10.2018
СПОРТНА БОМБА В ПИК! До минути гръмва ключова новина за ЦСКА - ексклузивни разкрития пред медията ни
Автор:   Тервел Илиев

Последвайте ни в Google News Showcase

Станислав Трендафилов, юрист представляващ фирмата "Ред Енимълс" ЕООД разкрива пред ПИК ключови подробности относно ситуацията с активите на ПФК ЦСКА АД. В момента феновете на гранда са насочили вниманието си към казуса, а ето какво заяви Трендафилов ексклузивно пред медията ни.

"В активите, които са продадени на търга е включен имот от 10 декара, на първа линия на морето, който е собственост на трето лице. Има четири съдебни решения в тази насока, които установяват собствеността на това трето лице върху този имот, включително последното е влязло в сила. Неколкократно синдикът Дора Милева е информирана за това обстоятелство, неколкократно съдия Мария Райкинска, която е председател на състава гледащ делото, е информирана за тези обстоятелства. От самото лице "Камеко", което е собственик на имота, от нас като купувач на имота, от редица кредитори на дружеството.

И въпреки това - към момента реално сме в процедура, в която ако не си платим 8-те милиона до края на деня, просто независимо от този проблем, порочност, или както искате го наречете - ние ще загубим правата си.

За мен това е много важно да се каже. Синдикът знаейки за това нещо, защото възбрана върху имота е вписана преди търга - и то възбрана от съд по съдебно дело за собственост е вписана още преди търга. Въпреки всичките задължения на синдика, с които Търговският закон изрично я задължава да провери правата на дружеството, за да може реално да извърши продажбата, въпреки всички тези обстоятелства имотът и в момента е в активите на ЦСКА".

Юристът уточнява, че ако въпросната сума бъде платена, "Ред Енимълс" ЕООД няма да придобие визирания имот на фирмата "Камеко" АД.

Запитан дали има лостове, по които да се обжалва в създадената ситуация? Или ако не бъде платена сумата днес, другата фирма, която на търга предложи по-малка оферта, ако тя внесе средствата предвидени от нея следващите дни - тя ще придобие активите на ПФК ЦСКА АД? Трендафилов отговори:

"Точно така.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Дори да се стигне до този вариант обаче те също няма да придобият имота на "Камеко" АД, защото той е собственост на друго лице. Но ние нямаме никакъв начин, по който да обжалваме.

Използвал съм всички възможни процесуални, законови варианти, за да информирам синдика. Въпреки, че пак казвам, нейно задължение е, а не е моя работа аз да я информирам. Използвал съм всички възможни варианти и въпреки, всичките ни информации и синдикът, и решаващият съд на делото по несъстоятелност оставиха нещата така".

Срокът за плащането е днес до 17:00 часа, уточни Станислав Трендафилов.

Излязоха информации, че ако плащането не се осъществи до 15:00 часа, казусът е завършен, запитахме юриста.

"Вероятно тази информация се базира на това, че банковите преводи се извършват до 15:00 часа. Вероятно заради това, но иначе срокът реално определеният е до 17:00 часа".

Така по всичко личи, предстои решаващ, исторически момент за "червената" общност. Синдик Дора Милева отново е с роля в информационния поток, а "армейците" са вперили поглед към чакано действие от Гриша Ганчев, благодетел на елитния ЦСКА.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците. Той чист като сълза: Не познавам баща и син Димитрови (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците. Той чист като сълза: Не познавам баща и син Димитрови (НА ЖИВО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК