Спрягат Папи Ханс за рубрика в новото шоу на Би Ти Ви

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Спрягат Папи Ханс за рубрика в новото шоу на Би Ти Ви

12697
на 14.01.2020
Спрягат Папи Ханс за рубрика в новото шоу на Би Ти Ви
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пеещият писател Константин Трендафилов-Папи Ханс е на път да получи телевезионна роля. По неофициална информация, от Би Ти Ви са решили да поканят изпълнителя на "Кекс" и "Суперпалав" в новото си вечерно шоу, което ще се излъчва на мястото на предаването на Слави Трифонов.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Става въпрос за собствена рубрика на Папи, която той ще прави от мощния автомобил, с който се сдоби наскоро. Така 29-годишния пеещ поет ще обикаля нощна София с колата си, ще вози интересни хора и ще разказва драматичните им съдби. От телевизията се притесняват само дали той ще се сработи добре с новия водещ на вечерното шоу.

До момента от телевизията не са потвърдили официално нито едно от имената, които се завъртяха в публичното пространство и най-вече това на стендъп комика Николаос Цитиридис.

Новото шоу стартира в края на месеца. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 127
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК