Спряна е продажбата на кметството в брезнишкото село Гоз

Региони

Спряна е продажбата на кметството в брезнишкото село Гоз

5440
на 31.10.2022
Спряна е продажбата на кметството в брезнишкото село Гоз
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Спряна е продажбата на сградата на бившето кметство в брезнишкото село Гоз, съобщи председателят на Общинския съвет Иван Тинков.

препоръчано

Постройката се предоставя безвъзмездно за ползване на ловно-рибарско сдружение (ЛРС) "Сокол". Сдружението се задължава да я поддържа и ремонтира. ЛРС "Сокол" иска да ползва помещение за различни мероприятия, свързани с дружествената дейност.

Кметството в Гоз бе обявено за продажба на 30 август. Местните жители обаче са изразили несъгласие, заради което кметският наместник на населеното място е внесъл докладна записка в община Брезник.

"ЛРС "Сокол" се ангажира да осигури достъп до сградата и на местните жители, които я ползват като клуб", посочи Тинков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК