Спряха полетите на ключово летище в Нидерландия

Европа

Спряха полетите на ключово летище в Нидерландия

28979
на 28.08.2024
Спряха полетите на ключово летище в Нидерландия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Въздушният трафик на нидерландското летище в Айндховен беше преустановен заради неуточнено „значително смущение“. Това съобщиха Кралските военновъздушни сили. Не се дават повече подробности за естеството на смущението на второто най-голямо летище в Нидерландия.

препоръчано

Министерството на отбраната обаче съобщи за технически проблеми. „Служителите изпитват затруднения при влизането в система и в някои случаи има влияние върху предоставянето на услуги, тъй като телефоните не са достъпни“, каза в изявление ведомството.

Нидерландските служби за аварийна помощ също съобщиха за национален срив, който е смутил обичайните алармени и комуникационни системи, но въпреки това националните телефони за спешна помощ все още функционират. Не беше изяснено дали различните прекъсвания са свързани.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК