СРАМНИ СЦЕНИ! Бой в парламента. Искрен Митев пред ПИК: Радостин Василев ми налетя, има свидетели (НА ЖИВО/ВИДЕО)

Акценти

СРАМНИ СЦЕНИ! Бой в парламента. Искрен Митев пред ПИК: Радостин Василев ми налетя, има свидетели (НА ЖИВО/ВИДЕО)

313551
на 02.02.2024
СРАМНИ СЦЕНИ! Бой в парламента. Искрен Митев пред ПИК: Радостин Василев ми налетя, има свидетели (НА ЖИВО/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Независимият депутат Радостин Василев е налетял на бой на колегата си от ППДБ Искрен Митев. Екшънът се е разиграл около 10 часа днес в залата на Народното събрание, но е останал скрит за камерите на БНТ. Причината е, че свадата се е случила зад гърба на председателя на Народното събрание Росен Желязков.

препоръчано

До срамните за българския парламент сцени се стигнало след размяна на реплики между Василев и Митев. Други депутати разказват, че в суматохата бившият спортен министър вкарал два юмрука на Митев, преди двамата да бъдат разтървани.

Потърсихме Радостин Василев за коментар, но до този момент той не е отговорил на съобщенията ни.

Искрен Митев обаче потвърди пред ПИК за физическия сблъсък "Потвърждавам. Истината е, че ме изблъска и се опита да ме удари, но неуспешно. Има свидетели, Настимир Ананиев и квесторите на НС. Председателят Росен Желязков е запознат с този инцидент. Много пъти съм показал, че съм готов да се боря за истината. Атаката срещу мен днес беше поредният пример", заяви депутатът пред медията ни.

По-късно с Искрен Митев се свърза и водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева. "На излизане от залата ме блъсна и направи странен опит да ме удари, но квесторите предотвратиха това. Жалка картинка и срам за българския парламент. Сигурен съм, че когато има такава ситуация, всеки трябва да каже какъв е неговият принос. Това, което вярвам, че се случва, че в последно време на Радостин Василев доста му намалява присъствието и си търси внимание. Моят опит от времето, когато бях ученик, е, че това е от безсилие", каза той.

"Не исках да се разбира за тази информация. Когато има спрекчване, трябва да си остане между двамата", добави депутатът от ППДБ.

По думите му срещата на Кирил Петков със Спас Русев няма общо с Комисията за защита на конкуренцията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК