Вход
София
Времето в София 4 o C

СРАМ! Румен Радев изтърси чутовна глупост - Генерал Деси спешно да му подари атлас за Нова година (ВИДЕО)

СРАМ! Румен Радев изтърси чутовна глупост - Генерал Деси спешно да му подари атлас за Нова година (ВИДЕО)

на 06.12.2019
109178
56
СРАМ! Румен Радев изтърси чутовна глупост - Генерал Деси спешно да му подари атлас за Нова година (ВИДЕО)

Президентът Румен Радев направи огромен гаф по време на изказването си пред Петнадесетия национален иновационен форум "Иновации и икономически растеж”. 

Румен Радев пак води Деси при кралицата, след като Борисов му отстъпи поканата за важна среща в Лондон

Румен Радев пак води Деси при кралицата, след като Борисов му отстъпи поканата за важна среща в Лондон

Президентът Румен Радев ще ръководи българската делегация...

на 02.12.2019

Изброявайки лидерите в световните иновации, Румен Радев вмъкна и Северна Корея, очевидно бъркайки тоталитарната държавата, в която хората ядат ориз на мизерни дневни дажби, с технологичния гигант Република Южна Корея.

“Европа изостава от световните иновационни лидери - САЩ, Китай, Япония, Северна Корея”, изтърси Радев с типичната си патетично-скучна интонация.

По думите му, в тези страни имало симбиоза между бизнес, между държава, наука и образование и това било модел, който ние все повече не само трябва да анализираме, но трябва да се стремим към него, предаде още за многословните, но лишени от смисъл размисли на президента БГНЕС. 

Очевидното непознаване на географията и бъркането на страни, предизвика водопад от шеги и закачки във Фейсбук. "Под елхата генерал Деси за Нова година ще му остави един атлас, защото червените не празнуват Рождество Христово", гласи един от най-язвителните коментари.

"Да си президент не е като да летиш със самолет. Представяте ли си утре в бойна мисия да обърка Румъния с Русия", удря го на подигравка друг потребител на социалната мрежа.

Сподели:
Напиши коментар »
(56)
1
Ай да одиме да вечераме. Кът съм ви къзал , че няа ви барам , начи няа ви барам. Вечерах с царо и му казах, че ония ора ша му земат имотите. Това се са все правилнип изречения на Радев. Какво не му харесвате ?
2
ДА СЕ ЗНАЕ: ФАТМАКА Радев Не е ЧОВЕК, Той е КОМУНИСТ, На ХРАНИЛКА в НПО Москва ! ПЕДОФИЛА от ДС Гоце Първанов Назначи ФАТМАКА-КОМУНИСТ Румен Радев за Генерал ! Присъдата е Ясна: Да се ИЗБИЯТ Семействата на Болшевишките К-ОПЕЛЕТА ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
Че все със забележки са ни порастявали...И как е вярно още!
4
Дебелата простотия всеки ден е пред очите ви,а вие се занимавате с кухи сайтчета какво са изписали по жалките си странички.
5
ЗАДУНАЙСКА РАЯ ЧЕСТИТО ! ИМАТЕ ЦИГАНКА - КЮЧЕКИНЯ ЗА ПРЕЗИДЕНША ! https://s11.postimg.cc/65x683q4j/Desy_Ciganka.jpg Първата Дама Носи Всички Черти на Човек от Малцинствата ! Деси е Развела ФАТМАКА с Циганска Магия ! Казах ли ви че Тази Държава не е Българска а Долнопробен Славяно Мангалски КЕНЕФ ? ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗAДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА! ИЗБИВAЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРEПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/russiangenocide.html
6
Жълт кенеф е ПИК и още мишена на опасни олигарси и богаташи . Лошо !
7
Точно фатмака е от най дебелите простотии , единствено Деса го надминава , не викат на мене Деса Простакеса , всъщност , ако не беше трагично щеше да е смешно
8
Този човек ни е омръзнал да го гледпаме как олигавя съпбеседниците си. Как говори на неправилен български език. Колко дълбоко е неграмотен. Можете ли да приемете за нормално един президент да казва на работещите по АМ : " Ай да одите да вечерате", или на контрабандисти: "Тък съм ви казъл, че няа ви барам , начи няа ви барам", или за царските имоти: " Вечерах с царо и му къзах, че ония ора ша му земат имотите".
9
Че то при него освен простотии друго няма!
10
Приготвяйте още отсега шампанското за февруари-март 2020г. За тогава са МУ го приготвили да му духнат под опашката на Тиквоча. Февруарските събития от 2013г. ще МУ се сторят читалищна самодейност... И пак ще ходи да се крие в едно специално посолство в 0300ч. сутринта, ама тоя път няма да МУ отворят!
11
БОРИСОВ ЗНАЕ ВСЯКО КЪТЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ КМЕТ И В НАЙ-МАЛКИТЕ ОБЩИНИ.... МОЖЕ ДА ПРЕДОСТАВИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ....ТАКА И ДАНЧЕТО ФАНДЪКОВА ЗНАЕ ВСЯКО КАМЪЧЕ В СОФИЯ И ВСЕКИ ПРОЕКТ НА КАКВА ФАЗА Е СТИГНАЛ....ОНЕЗИ МАЛОУМНИЦИ ОТ БСП НЕ ПОЗНАВАТ И СПИРКИТЕ В СОФИЯ.
12
Добре де. Аз не знам защо очаквате от един фатмак да има някакво сиво вещество. От къде? От военното училище ли?
13
отговор на коментар
Спри се бе човек!!! Ще си докараш някоя беля с тая злоба. И само да те светна- фатмак е старшина, Радев е генерал. Другото си е някакъв твой блян.
14
Радев от село с нищо не може вече да ни изненада. Не напразно върви вица, че когато Господ раздавал по земята ум и разум на хората, военните били на учение и така не получили нито ум , нито разум. Това е фатмак, цял живот козирувал без да мисли - продължава същото и от Дондуков 2. - сега козирува на три тьотки
15
ПИК отново сте блестящи,не може да мине и ден без да не се заядете с Радев. Сигурно е едно- на светлинни години сте от неговата начетеност и интелект.
16
ПИК отново сте блестящи,не може да мине и ден без да не се заядете с Радев. Сигурно е едно- на светлинни години сте от неговата начетеност и интелект.
17
ПИК-льо Педялков, лапни генералския член и смучи, смучи, смучи и гълтай, гълтай, гълтай без да се задавиш!
18
Значи мръсен миризлив червен примат за февруари-март си приготвил свещите и си търсиш в сайта хора които да ти серат на гроба не е зле ще събереш доста!
19
отговор на коментар
Светлина прожектори осветяване за фсички ....даже и за тоя с прожекторите :)))))
20
ЗА МЕН РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ, А В БЪЛГАРИЯ ПО КОНСТИТУЦИЯ РЕШЕНИЕТО НА ПАРЛАМЕНТА Е ВАЖНО... ОБИКНОВЕННО ПРЕМИЕР Е ТОЗИ КОЙТО ИМА МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА ,А БЕЗ МНОЗИНСТВОТО И ПРЕМИЕРА Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ.... СПОМНЕТЕ СИ КАКВО НАПРАВИ ДПС С ОРЕШАРСКИ ?!
21
Няма умора бург'аск'ата пла'тена про'ститу'тка Нед'одя'лко.
22
Много му даде тези дни.Преди по една реч с 3-3изречения има да научи наизуст.Сега -изказване по тема гл.прокурор,за пред Тръмп и за двореца да си каже кой е и от къде е на анг.език,речта,предстои му в БГ да докладва какви ги е сътворил на срещата и Новогодишна реч.Всичко на изуст,та той като ученик не е декларирал толкова.
23
На физиономията и начина на говорене му е изписан Аутизма
24
ПЪРВИ КЛАС .....! РАДКОУУУУ......АМЕРИКА ЩИ НАПРАВИ КАРИКАТУРА КАК СЕ ИЗЛАГАШ ПО ВРЕМЕ НА ВАЖНИ ФОРУМИ ...АХАХААХ.....ОТ УТРИ ИМПИЙЧМЪТ ИМПИЙЧМЪНТНСКИ ПО ГЕОГРАФИЯ И ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА НА ИЗКАЗВАНИЯТА ...РАДЕВ ДАЛИ ЩЕ ГО ДАВАТ ПО НОВИНИТЕ ..ИЛИ ГО ОТРЯЗАХА ТОВА ..! РАДКУ ПОЛУДЕ.....РАДНЕВО ГО ЗОВЕ ..!
25
отговор на коментар
Не го факел за.... Шлиферо
26
Тъпанара Борисов ше му подари "Винету"!
27
ШЕ СКОЧАТ ДА СЪБАРЯТ ДЪРЖАВАТА .....ТАНКОВЕТЕ ...ТАНКОВЕТЕ ...ТАНКОВЕТЕ ......РАДКОУУУУ.....ВАДИ ТАНКОВЕТЕ ...!
28
И аз се заблудих,макар да не съм гласувал че най-накрая ще имаме по представителен Президент въпреки съмненията.Но само няколко месеца след това си казах-Поредната скъпо струваща пародия на Бг народ.Само като завлачи и сменям програмата иначе получавам контракции.
29
Цял ден Деса търсила глобус на България...Книжарите ги крият,мръсници! Как да покаже на Мунчо Западна Корея?!
30
Дай на простака и фатмака малко власт и му гледай сеира!Сит фатмашки търбух,за наука глух!БСП на лево у Сибир!
31
Ако отделяхте толкова внимание на всяка тъпотия на Тиквата и останалите имбецили от ГЕРБ трябваше 24 часа само за това да пишете!
32
Господ чакал военните на моста да им даде акъл а те минали под моста а пък най умните литнали във въздуха и останали съвсем без акъл
33
Поне не объркал Столиците,като една Госпожа,която също е на Голяма Длъжност
34
..........МНО ДИФ СЕЛЕНИН Е НАД ПРОССТИЯ ВИНЕТУ !.......
35
Тази държава е една от 12-те които сами произвеждат ядрено оръжие. За това е необходим мозък , а не бахур и шкембе чорба, както е при нас. КНДР представлява интерес не само за Радев , а и за Тръмп. Към нас никой не проявява интерес. Този питек, койте не харесва коментара ми нека да ходи да eбe майка си дълбоко в гъзъ. Ай да одиме да вечераме. Кът съм ви казъл , че няа ви барам , начи няа ви барам. За имотите на царо виж по горе. Оня с мушамата от Банкя съм.
36
Много ширпотребни стоки в кочината се внасят от Северна Корея: вижте битовата техника в Кауфланд или облеклата в МОЛовете. На повечето стоки пише Made in PRC.Това показва,че тиквената кочина е много зад Северна Корея и затова африканските емигранти дават много пари да минат транзит през мутренската пустиня.
37
той може и генералисимус да е произведен но си е останал "фатмак"! факт!! пращайте го в тази корея за която говори! там ще го оценят по заслуги!! ура аааааааааа........!!
38
Мара общата.попитаите вашии соцпрезидент какво означава изкуствен интелект и ,,иновации,,?Никога ама никога не може да ви даде отговор .БАЩА МУ БАИ ГЕОРГИ,ПРЕДИ ДА ГО ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ КАЗА..ТОИ НЕ Е ГОТОВ ЗА ТАЗИ РАБОТА.!
39
Няма нищо по-ценно от това, как Северна Корея поощрява своите кадри. Погледнете улицата. Разкошните здания. Оборудвани с всичко необходими апартаменти за умните специалисти. За такова отношение може само да местаеш. Отворете енциклопедиите и очите си
40
И. ТИ,БЕЗ ДА РЕДИШ. ОХ !
41
Незнам кой изостава, но червеното говедо, е доста изостанало в информацията си. Но кой е очаквал нещо повече, от един клепоух пъпчив Каун...
42
Гьонове С.Корея още преди 40 год. Беше между първите 20 в света.
43
Тази "държава" е пълен кенеФ! Спасявайте се, колкото може по-далеч! Инвестиране и вдигане на учителски заплати!?,... На база какво?? В провинцията не можеш да чуеш българска реч от циганите, които излизат от училище! Как учат, как ги изпитват, как завършват образование, без дори да могат да говорят!? Срам...., срам и позор.... :@.............
44
Тази "държава" е пълен кенеФ! Спасявайте се, колкото може по-далеч! Инвестиране и вдигане на учителски заплати!?,... На база какво?? В провинцията не можеш да чуеш българска реч от циганите, които излизат от училище! Как учат, как ги изпитват, как завършват образование, без дори да могат да говорят!? Срам...., срам и позор.... :@.............
45
Въпроса е дискусионен или въпрос на езикова грешка. Но да обявиш, че Русия е балканска държава - горанов, и че пекин е столица на виетнам - караянчева е пълно невежество. Но за пик това не се е случило.
46
Тези ракетки трабва да се управляват в реално време. Това не е като демонстрацията в технопарка на плевньо. Кара Бойко свръх технологичната кола напред, после вдига ръце от волана и колата сама се връща в изходна позиция на заден ход. Доста се смях на нашата велика технология, но дори на Тръмп северно корейската технология не му е смешна.
47
До 45, Браво!А ПИК няма ли да се изобрази по въпроса за коментара на спортния журналист Илиян Енев на мача Локо Пловдив-Делиорман,който не се хареса на ,,гелосания,, чорбаджия на незнам си коя броудкастинг груп и взе че го ,,уволни,, от коментари на тъмнокожия му футболен проект,а?!Запетайкаджии, Главанци!
48
Простете на човека все пак е бил доста години военен и под фуражка !
50
С нищо не ме изненада тази публикация тук. Простащината е на световно ниво, журналистика нула, обективност нула, слугинаж към един невероятен простак на макс. А дежурните списвачи тук, едни и същи, познати до болка, интелигентността им отдавна се е изпарила. Този сайт бил най-посещаван пишат тук???? На неговия фон всичко останало е някакво ниво, хората влизат за да се посмеят и се убедят, че тук работят умствено обременени и извратени лица.
51
Моля, тези които пишат в това нещо наречено сайт, за работещите казвам, да не ни сравняват с тях. Българина добре знае и разбира кой е значително по-интелигентен и приет от двамата големи, Радев и Борисов. Този сайт си позволява просташки обиди без никакво основание, единствено по поръчка на Тиквопитека, разчитайки на закрила от прокуратурата. И лайв от това? Над 90 дела са заведени срещу сайта, като са изплатени много обезщетения. И още ще се завеждат за безобразно просташкия език, гнусни и неоснователни обиди, с което няма кого да убедят, че всичко е спонтанно. Освен да продължават да вдигат рейтинга на Радев и да свалят на Борисов, друг резултат няма. Е, получават пари от Туквопитека защото той одобрява този стил което показва начина му на мислене и нивото на интелигентност.
52
отговор на коментар
Зорлен пърдяне - на гащите зарар, казват в народа! Нещо много засмърдя, бре, фъчле!
53
отговор на коментар
Патриот е, душа дава, за наука, за свобода! Но не свойта душа, атя, а душата на народа!
54
ЧЕ НАТИКАХМЕ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЕДИН ГНОЯСАЛ ПЛЪХ.ОЧЕВИДНО Е СХОДСТВОТО.
55
Докога ще търпим простия тъп селяндур и травестита за който го омъжи бсп да ни излагат пред света. То не бяха гафове, то не бяха екскурзии за наша сметка. Още помним как деса простакесата мерцедеса при една от екскурзиите на чукундура за наша сметка пушеше до кофите за боклук като дърта циганка
56
Какъв президент може да бъде полуграмотния фатмак, комисионера по грипените крадливия селски каруцар, въртящият коремни като шебек, набиващият джоланчета на аванта, маащият по къси гащенца като чукундур на къра, издаващият нечленоразделни звуци, омъженият от бсп за странно същество с визия на дърт травестит
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 7107
архив

Един мъж решил да се беси. Стигнал той до една река, сложил въжето на един клон, а след това и на врата си. Но не щеш ли клонът се счупил и той паднал в реката. Излязъл как да е и насреща му някакъв човек. - Какво е станало? - Да му се не види! Заради едно бесене щях да се удавя.

 

няма нови новини
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
сега
1413
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на официалната церемония по повод 75 години от освобождаването на бившия концлагер Аушвиц-Биркенау (ОБНОВЕНА)
x
Половината от мъжете в депресия след секс
x