Среднощен екшън: Полицай догони наркодилър в Слънчев бряг

Крими

Среднощен екшън: Полицай догони наркодилър в Слънчев бряг

13851
на 21.07.2016
Среднощен екшън: Полицай догони наркодилър в Слънчев бряг
Автор:   ПИК

Шефът на криминалния отдел към полицията в комплекса дори не извадил оръжието си при ареста

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Началникът на Криминалния сектор в полицейското управление на Слънчев бряг Денислав Киров демонстрира на целия си личен състав и на командированите от вътрешността на страната ченгета какво е професионален дълг, съобщи Флагман.бг.

препоръчано

Инцидентът е станал по време на проверки в търговски обекти на денонощен режим – като член на група ревизиращи от друга държавна инстанция. Около полунощ Денислав Киров напуснал сградата на управлението и се отправил към дома си, когато забелязал съмнително лице в района на Слънчев бряг – Запад. Той се отправил към него, но високият млад мъж хукнал да бяга.

Киров го подгонил по алеите на комплекса, между изумените погледи на стотици туристи. Той не извадил оръжие, за да не стресира летовниците. Успял да го повали с голи ръце и да повика подкрепление, след като видял, че съмнителният тип е успял да изхвърли някаква кутия от чантата си.

Реколтата се оказа богата – разфасовки на кокаин, амфетамини, екстази и трева. Наркодилърът бе отведен към РУП-Слънчев бряг. Той е родом от Стара Загора и не е от дребните риби в наркоразпространението на комплекса. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК