СРЕДНОЩЕН УЖАС ВЪВ ВАРНА! Пожар избухна в старчески дом, четирима загинаха (ОБНОВЕНА)

Епицентър

СРЕДНОЩЕН УЖАС ВЪВ ВАРНА! Пожар избухна в старчески дом, четирима загинаха (ОБНОВЕНА)

25838
на 08.05.2022
СРЕДНОЩЕН УЖАС ВЪВ ВАРНА! Пожар избухна в старчески дом, четирима загинаха (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четирима са загинали в следствие на пожар в дом за стари хора във Варна, разположен близо до болница "Св. Марина", съобщи Радио Варна. 

препоръчано

Загиналите са трима мъже на 70 и 73 години и жена на 88-годишна възраст. В болница, с опасност за живота е настанена друга обитателка на дома, на 83 години, уточниха от Областна дирекция "Полиция".  Отзовалите се на секундата 5 екипа на РДПБЗН- Варна и служители на ОДМВР, са евакуирали 20 човека, като общият капацитет на социалното заведение е 90. 

Във всяка от стаите на дома има камери, които разследващите проверяват, за да се установи причината довела до този трагичен инцидент. По случая е образувано досъдебно производство, под наблюдение на Окръжна прокуратура- Варна.

Гасенето на огъня все още продължава.

Това е втори инцидент с възникнал пожар в дом за стари хора в последните шест месеца във Варненска област. През ноември 2021 г., деветима от общо 58-те обитатели на старческия дом в село Рояк "Топъл дом", община Дългопол, загинаха в пожар. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК