Среднощно меле: Джигит помля три паркирани коли

Крими

Среднощно меле: Джигит помля три паркирани коли

8256
на 13.08.2019
Среднощно меле: Джигит помля три паркирани коли
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Истинско меле предизвикал късно снощи млад мъж в Берковица, съобщиха от полицията. Докато фучал по улиците на градчето, джигитът помлял три паркирани коли, предаде Булнюз.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Инцидентът е станал малко след 23.30 часа. 28-годишен берковчанин шофирал „Мерцедес С400“ с варненска регистрация, собственост на фирма. Той летял с пълна газ и загубил контрол над управлението на возилото.

Заради движението с несъобразена скорост спрямо профила на пътя, на прав участък - хоризонтален с надлъжен наклон при изкачване, при ясно време на суха асфалтова настилка и изкуствено осветление, не успял да намали скоростта си на движение, казаха т полицията. Автомобилът преминал в лентата за насрещно движение, където се блъснал в бордюра. След това се поднесъл и отново се върнал в лентата си, но пак не успял да спре. „Мерцедес“-ът се забил косо в паркиралия вдясно по посоката си на движение на ул."Тузлата" лек автомобил "Пежо 407". Вследствие на удара колата се изместила и блъснала челно друг спрял автомобил "Сеат Толедо", който пък от силата на удара блъснал паркирано пред него "Субару Форестър".

Отрицателни са пробите за алкохол и наркотици на 28-годишния водач, реализирал ПТП с материални щети по 4 автомобила. На мястото на произшествието е извършен оглед и образувано досъдебно производство. Водачът е задържан в ареста на Берковица за 24 часа. По случая продължава работа РУ Берковица.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК