СРЕДНОЩНО ПРЕСЛЕДВАНЕ В ПИК: Притиснаха Джейхан Ибрямов с неудобен въпрос за секретарката на Доган (ВИДЕО)

Акценти

СРЕДНОЩНО ПРЕСЛЕДВАНЕ В ПИК: Притиснаха Джейхан Ибрямов с неудобен въпрос за секретарката на Доган (ВИДЕО)

423050
на 30.08.2024
СРЕДНОЩНО ПРЕСЛЕДВАНЕ В ПИК: Притиснаха Джейхан Ибрямов с неудобен въпрос за секретарката на Доган (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От неудобен въпрос за това дали се е възползвал от бившата секретарка на Ахмед Доган, за да деребейства и да облагодетелства определени структури, избяга дългогодишният депутат от ДПС и приближен на Ахмед Доган - Джейхан Ибрямов.

препоръчано

Миналата вечер той бе един от участниците в "живата защитна стена", с който независими народни представители от фракцията на почетния председател и негови симпатизанти обградиха сарая в Бояна, след като по-рано през деня се завифри скандал с резиденцията на Сокола в Росенец.

Оказа се, че Доган не е собственик на 5-звездния морски палат, а законният такъв - бившият му съдружник Данаил Попазов, поиска от него да напусне имотите в Росенец и Бояна.

Въпреки проблемите, стоварили му се в последно време след разплитането на ДДС-афера за над 9 милиона лева, в която замесен се оказа и той, Джейхан Ибрамов пристигна снощи в Бояна да варди сараите на Доган.

С него обаче не бе забелязала Биршен Ибрямова - законната съпруга на депутата. Биршен бе дългогодишна секретарка на Ахмед Доган. Паметливи припомнят, че цели 30 години Ибрямова е заемала длъжността и я числят като една от най-доверените хора да почетния председател.

Открай време обаче се носят слухове, че Джейхан Ибрямов е използвал семейното си положение и се е представял като "Мъжа на секретарката на Доган" в ситуации, в които проблем или казус е трябвало да бъде разрешен по определен начин. 

Поне засега няма категорично потвърждение дали това се е случвало и около организирата престъпна група за източване на ДДС и корпоративен данък от държавата, която преди десетина дни бе разбита при съвместна акция на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" и Национална агенция по приходите. Бандата е ощетила държавата с минимум 9 млн. лв.

Разследващите съобщиха, че при акцията е иззет лъскав джип "Рейндж Роувър", който по документи се води на една от фирмите, участвали в източването на държавната хазна. Автомобилът обаче се оказа управляван от независимия депутат от кръга на Доган - Джейхан Ибрямов.

Вижте във видеото среднощното преследване, което репортерът на ПИК TV Цвети Борисов устрои на Джейна Ибрямов край Догановите сараи снощи и как той отвърна на въпроса й за секретарката на лидера си:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК