СТАВА НАПЕЧЕНО: Джамбазки алармира за безобразни нарушения на вота в Турция! "Емисарки" агитират пред секциите (СНИМКИ)

Акценти

СТАВА НАПЕЧЕНО: Джамбазки алармира за безобразни нарушения на вота в Турция! "Емисарки" агитират пред секциите (СНИМКИ)

67300
на 04.04.2021
СТАВА НАПЕЧЕНО: Джамбазки алармира за безобразни нарушения на вота в Турция! Емисарки агитират пред секциите (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки алармира за безобразни нарушения в деня на изборите в Турция. Във Фейсбук той споделя, че се забелязва присъствието на "емисарки", които агитирали пред секциите.

препоръчано

Ето какво написа Джамбазки:

В секцията в Есхишехир, пред която мои съмишленици се намират, за кратко време бяха засечени безобразни нарушения на изборния процес. А е само началото на изборния ден! Това не са празни обвинения или подозрения, а съвсем реални факти, които се виждат с просто око от всеки. Започва се с присъствието на емисарки, които са тук от сутринта, разговарят с хората от тълпата, можем да се досетим какво и защо. Тяхната функция е да стоят отвън и да комуникират с дошлите да гласуват. Те са били сред първите пристигнали в секцията и гласували преди 8:00 часа.

Навън обаче не са само емисарките. Господинът на снимката, попълва декларации на други хора отвън. Тези хора не могат да пишат на български и не знаят думичка на български, както предупреждавахме. Техните декларации видимо се попълват другаде.

В турската община Билечик се осигурява превоз на избиратели. Изнася се разгъната бюлетина и се дават указания за попълване извън тъмната стаичка за гласуване. Членове на едно и също семейство бъркат адресите си, въпреки че по лична карта живеят на един адрес. Тече агитация за Ердогановата партия на турски език, от специални за целта агитатори сред опашката и на входа на секцията.

В секцията в Есхишехир се натъкваме и на друга явна нарушителка, която според нашите хора в секцията получава данни на телефона си и попълва предварително декларации на гласоподаватели, които още не са дошли. И това, уважаеми сънародници, се случва при нашето явно присъствие. Сами можете да си представите какво е по принцип в секциите в Турция.

На последните снимки може да видите хора, които попълват декларации на гласоподаватели, които не разбират български език. Все хора, които ще решат нашето бъдеще, ако не излезем и не гласуваме!

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това