Става страшно без Борисов, защото...

ТЕМА

Става страшно без Борисов, защото...

175693
на 02.03.2021
Става страшно без Борисов, защото...
Автор:   Данка Радева

Тунел „Железница“ и магистралата от Благоевград до Симитли ще бъдат пуснати през септември, обяви днес Борисов.

препоръчано

Да, но ако БСП дойде на власт в отечественофронтовска коалиция с ДПС, Слави и Бойкикев, няма да бъдат пуснати.

Всяко престъпно управление на „Позитано“ и Сараите води до светкавично замразяване на всички инфраструктурни проекти, спиране на фондове и европари.

Това не е предизборна пропаганда, а реалност, базирана на исторически факти - Виденов, Тройната коалиция, Орешарски. 

Нито ще дочакаме финала на „Струма“, нито на „Хемус“, нито на "Европа", нито на лелеяния по морето аутобан между Варна и Бургас. Поне не и в този живот.

Така че на 4 април гласуваме не просто за Борисов, а за довършване на започнатото и за онези, които работят. Изборът е изцяло прагматичен - гласуваш за себе си, да живееш и да се движиш нормално...

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това