СТАВА СТРАШНО! Експерт предупреди: Израел готви удари по ядрените съоръжения на Иран

Епицентър

СТАВА СТРАШНО! Експерт предупреди: Израел готви удари по ядрените съоръжения на Иран

112241
преди 4 часа
СТАВА СТРАШНО! Експерт предупреди: Израел готви удари по ядрените съоръжения на Иран
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Малкълм Дейвис, старши анализатор по отбранителната стратегия в Австралийския институт за стратегическа политика, предупреди, че конфликтът в Близкия Изток може да се разгърне в ядрена война. По думите му Израел вероятно гледа ядрените съоръжения и фабрики на Иран, докато определя отговора си на ракетната атака на Техеран.

препоръчано

Времето за пробив на Иран - времето, необходимо за производството на достатъчно оръжеен материал за ядрено оръжие - сега е около една или две седмици, оцениха Съединените щати.

„Израел не може да позволи на Иран да се сдобие с ядрени оръжия. Със сигурност ще има силен натиск в кабинета на Нетаняху да атакува тези ядрени съоръжения и фабрики и да спре иранската програма за ядрени оръжия, потенциално за години“, каза Дейвис пред СиЕнЕн.

"Израел може да атакува ядрените съоръжения на Иран с традиционна военна атака или кибератака, подобна на тази, която използва срещу пейджърите и уоки-токитата на Хизбула, прихващайки веригата за доставки и добавяйки експлозиви към устройствата", каза Дейвис и добави: „Каквото и да прави Израел, то трябва да бъде много видимо и трябва да се вижда като решително и успешно.“

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК