СТАНА НАПЕЧЕНО ПРЕД бТВ! Чакъров се върти като пумпал, докато го питат за връзките му с Румен Вълка и милионите на сина му (ВИДЕО)

Епицентър

СТАНА НАПЕЧЕНО ПРЕД бТВ! Чакъров се върти като пумпал, докато го питат за връзките му с Румен Вълка и милионите на сина му (ВИДЕО)

206686
преди 5 часа
СТАНА НАПЕЧЕНО ПРЕД бТВ! Чакъров се върти като пумпал, докато го питат за връзките му с Румен Вълка и милионите на сина му (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежки моменти преживява кандидат-депутатът от Алианса за права и свободи Джевдет Чакъров. След като прекара няколко спокойни дни в Турция уж на предизборни мероприятия, отцепникът от ДПС се прибра у нас, за да брани по тв студиата съратника си Джейхан Ибрямов.

препоръчано

Припомняме, че в Ибрямов беше задържан в сряда вечерта с огромен подкуп. Това стана на паркинг в София, като в депутата е имало 100 000 лева, а банкнотите били предварително белязани и описани.

От разкритията на държавното обвинение стана ясно, че сумата била част от подкуп, поискан от Ибрямов, в замяна на което щял да помогне за спечелването на определени обществени поръчки в Министерството на отбраната.

Парите пък му трябвали за купуване на гласове.

В студиото на бТВ Чакъров опита да защити своя авер, като обяви акцията за "поръчка", без да даде логично обяснение как белязаните пари са се озовали в Ибрямов.

След участието отцепникът от ДПС беше причакан и от екипа на ПИК TV с въпроси за бизнеса на сина му Сами Чакъров, зад който наднича сянката на самия Чакъров. Макар и според подадените пред КОНПИ документи синът на Джевдет да има участие само в 4 фирми, оказва се, че той е част от мрежа от над 40 фирми, които управляват активи за стотици милиони. Сами и партньорите му притежават и ВЕИ паркове, равняващи се по мощност на половин блок от АЕЦ "Козлодуй".

Още щом видя екипа ни, Чакъров сложи телефона си на ухото, все едно провежда разговор. Докато репортерката ни Цвети Борисова го питаше както за милионите на сина му, така и за връзките му с Румен Гайтански, ДПС-отцепникът се въртеше като пумпал.

Все пак след няколко секунди той успя да се открие с шофьора, който го беше докарал в студиото на бТВ. Чакъров не обели и дума нито за ВЕИ парковете на сина си Сами, нито дали някога е помагал на Румен Гайтански-Вълка да получава концесии. Не стана ясно и дали е получавал скъпи подаръци от него.

Вижте забавното видео:

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК