Стана ясен резултатът от корона-теста на Васил Найденов

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Стана ясен резултатът от корона-теста на Васил Найденов

16769
на 10.07.2020
Стана ясен резултатът от корона-теста на Васил Найденов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Поп звездата Васил Найденов си отдъхна, след като тестът му за коронавирус се оказа отрицателен. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Вчера се разбра, че изпълнителят на "Телефонна любов" е отменил всичките си участия до края на месеца. Причината за това негово решение е контактът му с човек, който се е оказал заразен с COVID-19.

Веднага, след като научи това, Найденов се самоизолира в дома си, като преди това проба за тест. От екипа му разкриха, че няма повод за притеснение и певецът се чувства добре, но с оглед сложната обстановка в страната, ще остане под домашна карантина и няма да възобнови отложените участия.

Самият Васил Найденов е изключителен педант на тема здраве. Още повече, че от години страда със сърцето, заради което се води в рисковата група при евентуално заразяване с коронавирус.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК