Стана ясно коя е пометената и убита на тротоар в София жена (СНИМКА)

Инциденти

Стана ясно коя е пометената и убита на тротоар в София жена (СНИМКА)

109883
преди 4 часа
Стана ясно коя е пометената и убита на тротоар в София жена (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стана ясно коя е жената, която бе пометена и убита на тротоар в София след сблъсък на два автомобила. 

препоръчано

Това е 40-годишната Зорница Иванова, която минути преди катастрофата е решила да се поразходи в обедната си почивка.

Ужасяващият инцидент се случи вчера, 10 октомври, посред бял ден и в близост до столично училище. На обед, когато учениците от първа смяна се прибират по домовете си, припомня "Труд“.

40-годишната жена е работила като IT експерт в най-големия здравен портал у нас. Звеното свързва лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения, организации и пациенти в платформа за интерактивна комуникация. Зори им помагала в частта с технологиите и била в екипа още от самото създаване на организацията. 

Колегите на младата жена са съсипани, откакто разбрали, че именно нейният живот бе нелепо отнет във войната по пътищата. От платформата заявиха, че Иванова била изключително възпитан, деликатен, мил и добър човек.

"Екипът на CredoWeb понесе тежка загуба - на улица в София на 10 октомври 2024 г. беше блъсната от автомобил и загина колежката ни Зорница Иванова, която е в компанията още от нейното създаване. Не можем да повярваме, че слънчевото момиче на офиса вече го няма... Зори, която винаги беше готова да помогне в работата или лично на всекиго, си отиде нелепо от този свят, без някой да може да помогне на нея. Мъката ни е неизмерима! Няма край средновековният кръвен данък, който всички плащаме за безумието по пътищата ни. Бог да прости Зорница! Най-дълбоки съболезнования на съкрушеното й семейство! Зори остава завинаги с нас!", написаха колегите ѝ в страницата на платформата.

"Нямам мира вече часове наред. Цяла сутрин бях онлайн със Зори и заедно се борихме с разни заплетени детайли във връзка със старта на 2 нови проекта. В един момент тя изчезна и аз реших, че е излязла да се разходи на слънце. Уви, разходката ѝ е била прекратена фатално...

Зори бе един много специален човек - добър, креативен, с усет за красивите неща и фантастично чувство за хумор. Покрай нея аз, а и не само аз, се докоснахме до  далечни от нас светове - фантастичните картички, висшата лига в сладкарството, спокойствието, Хелоуин дори ми стана някак симпатичен.

Зори беше свежа, ексцентрична, мъдра, компетентна и бях спокойна, когато тя е зад гърба ми. Благодаря ти, Зори, за хубавите моменти! Господ да даде мир на душата ти! А за изродите, които продължават да вилнеят по пътищата, е виновен всеки един от нас!

Защото сме пасивни, защото смятаме, че нещата не зависят от нас и защото не полагаме достатъчно усилия да променим този ад", споделя с болка Лиляна Филипова, дългогодишен журналист, отразяващ здравните теми и проблеми в страната. 

Зорница Иванова ходи по тротоар на булевард "Владимир Вазов", когато два автомобила се сблъскват жестоко. По първоначална информация на СДВР колите се удрят, едната буквално изхвърча от платното, навлиза в тревните площи, където се намира жената пешеходец.

Единият автомобил е обърнат по таван, а вторият е със смачкана предница. Сигналът за мелето е получен в 13:10 часа. Направените на място тестове за алкохол и дрога са отрицателни и при двамата водачи.

"Гледката не беше за деца, а за жалост имаше много ученици, които видяха какво се случи. Децата тъкмо бяха свършили първата си смяна и обедно се прибираха по къщите си. Всички плачехме. С очите си видях как единият водач крещеше на полицаите, че не е виновен. Но в крайна сметка един от двамата е минал на червено, при това с висока скорост. Ако бяха карали с 30 км., нямаше да се стигне до поредната невинна жертва. Единият полицай непрекъснато му показваше трупа на младата жена. Това е резултатът от всяко "Не съм виновен", написа свидетел на катастрофата във фейсбук групата "Катастрофи в София". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО) ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК