Стана ясно състоянието на Илия Груев - ето кого повикаха на негово място

Футбол

Стана ясно състоянието на Илия Груев - ето кого повикаха на негово място

16058
преди 5 часа
Стана ясно състоянието на Илия Груев - ето кого повикаха на негово място
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българският национал Илия Груев се размина с тежка контузия. Дефанзивният халф има увреждане на менискуса след мача на неговия Лийдс като гост на Норич. В сряда той е преминал ядрено-магнитен резононас, след който е станало ясно, че ще отсъства от терените около месец. 

препоръчано

Груев получи травма в коляното в началото на срещата и беше заменен в 20 минута от Джо Родуел. Първоначалните прогнози не бяха оптимистични, но след като Груев премина медицински прегледи, стана ясно, че травмата му не е сериозна. 

При това положение Груев би трябвало да се върне на терена в началото на ноември, което означава, че пропуска срещите на националния отбор на България в турнира Лига на Нациите през този месец.

Българският тим, който до момента има четири точки в група С3 на турнира, приема на 12-и в Пловдив Люксембург, а три дни по-късно гостува на Северна Ирландия. Двете срещи могат да дадат до голяма степен отговор какво място в крайното класиране ще заемат лъвовете и дали ще играят в по-горна дивизия в следващото издание на турнира.

Националният селекционер на България Илиан Илиев повика футболиста на Славия Иван Минчев за предстоящите мачове с Люксембург (12 октомври) и Северна Ирландия (15 октомври) от турнира Лига на нациите, предаде "Гонг". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК