Станислав Недков-Стъки зове: Нека утре пред президентството да поискаме оставката на разединителя Радев

АВТОРСКИ НОВИНИ

Станислав Недков-Стъки зове: Нека утре пред президентството да поискаме оставката на разединителя Радев

121652
на 04.05.2021
Станислав Недков-Стъки зове: Нека утре пред президентството да поискаме оставката на разединителя Радев
Автор:   ПИК

ММА боецът Станислав Недков-Стъки отправи пореден призив към всички български граждани да се включат утре в националния протест пред президентството, видя ПИК. В свой пост в социалната мрежа Фейсбук Стъки споделя, че 10.30 часа пред "Дондуков" 2 разумните български граждани ще поискат оставка на разединителя Румен Радев и повече няма да се поддават на манипулациите му.

препоръчано

Ето какво още пише ММА боецът:

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, ПРИЯТЕЛИ!

Ще продължаваме ли да гледаме безучастно как червения президентски юмрук ни мачка?

Ще позволим ли след 32 години преход с преживени в началото глад, празни рафтове в магазините, купони за хляб и режим на тока, да се върнем в изходна позиция?

Ще дадем ли управлението на страната отново в ръцете на комунисти, мутри, политически хамелеони и адреналинки?

Всичко това е напът да се повтори в най-скоро време, ако ние стоим и гледаме безучастно. През 90-те мутрите бяха на улицата. Сега техните адвокатите са в Парламента и приемат закони.

Призовавам всички нормални и разумни българи, без значение от политическите пристрастия, да се обединим. В името на любимата ни България да спрем тази омраза и разединение.

Нека повече не се поддаваме на манипулациите на разединителя Радев и да поискаме оставката му.

ОСТАВКА на Радев, който накара българи да се хванат за гушите с българи. Оставка затова, че задкулисно, през нощта на Разпети петък, издаде указ, с който узакони безконтролното отваряне на секции в Турция, с което даде възможност на ДПС да удвоят депутатите се на следващите избори. По всичко личи, че е влязал в уйдурма с ДПС за подкрепа на президентските избори през есента.

Ще поискаме оставката на Радев и за отнемането ни на правото да гласуваме с хартиена бюлетина. Машините подлежат на манипулации и с тях може да бъде подменен гласа ни.

С МИРЕН И НАДПАРТИЕН ПРОТЕСТ да кажем НЕ на комунисти, соросоиди, джендъри и национални предатели.
България има нужда от държавници обединители, а не разединители и чуждопоклонници.

Утре (сряда), в 10:30ч пред Президентството!"

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Обещания за лесна печалба подмамват Везните, Козирозите жънат успехи САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Обещания за лесна печалба подмамват Везните, Козирозите жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Кристиян Вигенин: На председателския съвет не се постигна съгласие за Кодекса за социално осигуряване (НА ЖИВО) ПИК TV: Кристиян Вигенин: На председателския съвет не се постигна съгласие за Кодекса за социално осигуряване (НА ЖИВО)
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това