Станислав Недков-Стъки с призив: Демокрацията е в опасност, време е да действаме! Протест пред президентството на 5 май

АВТОРСКИ НОВИНИ

Станислав Недков-Стъки с призив: Демокрацията е в опасност, време е да действаме! Протест пред президентството на 5 май

268440
на 01.05.2021
Станислав Недков-Стъки с призив: Демокрацията е в опасност, време е да действаме! Протест пред президентството на 5 май
Автор:   ПИК

ММА боецът Станислав Недков-Стъки, който е един от основателите на Консервативно-патриотичното движение, което има за цел да защити демокрацията в България, призовава всички разумни български граждани да защитят правата си и да се възпротивят срещу приетите в четвъртък вечерта промени в Изборния кодекс.

препоръчано

Стъки споделя, че демокрацията в България е в опасност и организира протест пред президентството на 5 май, с който българите да изразят своето несъгласие с промените в Изборния кодекс, които са на път да осигурят служебна победа на президентските избори на Румен Радев.

Ето какво пише в профила си във Фейсбук Стъки:

БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ, РОДОЛЮБЦИ,

ВРЕМЕ Е ДА ДЕЙСТВАМЕ!

След болшевишкия преврат и подмяната на вота на българите, късно вечерта в четвъртък в Парламента бе приет Изборен кодекс, който нарушава конституционните ни права на свободно гласуване.

С приетите в новия кодекс изборни правила, адвокатите на мафията, соросоидните слуги и националните предатели, осигуриха служебна победа през есента на посочената от чужди служби марионетка с юмрук.

Приеха се неща, които в бъдеще ще позволят на хората, които правят изборите да нагласят резултати според пристрастията си.

С гласовете на петорната коалиция – Шоуто на Слави, БСП, ДБ, Мутрите и ДПС бе прието следното:

– ЦИК да бъде намалена на 15 човека, които да бъдат назначавани от президента.

– да бъдат разкрити неограничен брой секции в чужбина, включително в Турция, от което най-печеливши се оказват от ДПС.

– 100% машинно гласуване в секции с над 300 човека. В нито една страна от Европейския съюз няма 100% гласуване с машини!!!

В днешният почивен ден – Разпети петък, тези злодейски промени са обнародвани в извънреден брой на Държавен вестник. Наглост, коятно никой досега не си е позволявал!!!

ДЕМОКРАЦИЯТА Е В ОПАСНОСТ!!!

Ще позволим ли 32 години след падането на комунизма, шепа хора да ни върнат отново към онези мрачни и тъжни за милиони българи времена?

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ РАЗУМНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, без значение от политическите си пристрастия, да излезем и да се борим за правата си, и за запазване на демокрация в България!

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ на 5 май (сряда) в 10:30ч пред сградата на Президентството и ясно да заявим, че искаме ВЕТО от президента или ПРОМЯНА на Изборния кодекс от депутатите, и връщане към нормалността!

Аз ще бъда там и ще се боря за България и за всеки български гражданин! Ела и ти! Вземи някой с теб и заедно да покажем, че сме много, и че няма да мълчим!

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 296
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това